Mercedes-Benz AccidentRepair – Pentru că nu poți acoperi zgârieturile cu stickere colorate

,
1.89K 0

Este nevoie de o puștoaică blondă frumușică foc și o mamă numai zâmbet ca să câștige încrederea telespectatorilor. Cei de la Mercedes-Benz cunosc strategia, din moment ce au difuzat cel mai eficient spot publicitar în timpul finalei NFL, acum două săptămâni, înfățișînd o abordare modernă a unei povești cu care am crescut mulți dintre noi.

Mercedes-Benz a folosit din nou tehnica afecțiunii, de această data pentru a promova Mercedes-Benz AccidentRepair. Serviciul oferă prim ajutor pentru adulți și copii, dar și reparații pentru mașină, indifferent de cât de mare este urgența sau paguba.

Frumușica blondă din reclama difuzată de compania germană apare la volanul unui Mercedes-AMG GT de jucărie, galben strălucitor, mult mai strălucitor decât culoarea originală a mașinii sport. Dar evident, este o jucărie făcută să atragă atenția. Fetița blondă o conduce prin sufragerie și de-a lungul coridorului și își ia avânt împingînd cu picioarele în podea. Distracția continua până în momentul în care face accident cu… o vază plină cu flori.

Aflați ce reacție are fetița cu părul de aur atunci când vede urmările tamponării din sufragerie:

Mama se dovedește a fi un mecanic excelent și un vopsitor pe măsură. Luînd problema fetei în serios, ea lipește o bucată galbenă de hârtie pe zgârietura de pe capote galbenă, iar fetița zâmbește din nou.

Dar pentru că nu puteți lipi abțibilduri colorate pe mașinile adevărate, Mercedes-Benz oferă serviciul AccidentRepair. De care chiar sperăm că nu veți avea nevoie niciodată.

Comentati?

Your email address will not be published.