Mercedes-AMG PETRONAS – Orice pentru curse

Formula 1
,
1.3K 0

A fost din nou furtună în paradis la Mercedes-AMG PETRONAS, după ce piloții Lewis Hamilton și Nico Rosberg s-au ciocnit în ultimul tur al cursei din Austria! A fost a doua coliziune dintre cei doi în ultimele cinci curse, după cea de la Barcelona, iar șeful Toto Wolff ia în considerare un contract care să impună ordinea pe circuit. A fost o săptămână de analiză și sancțiuni, de amenințări și tensiuni în cel mai tehnologizat sport din lume. Totuși, dragostea pentru competiție rămâne de neclintit.

Mercedes-AMG PETRONAS conduce lejer clasamentul, dar piloții săi au propriul război. “Acesta este ultimul avertisment”, așa a sunat amenințarea șefului diviziei de motorsport de la Mercedes.

Totuși Mercedes-AMG PETRONAS face eforturi pentru a demonstra că funcționează ca o echipă adevărată, indiferent de ce se întâmplă pe circuit. Pentru că pe pistă, atunci când luminile verzi se sting, doar cronometrul contează.

Cu trei zile înaintea cursei de la Silverstone, Mercedes a facut public un clip care promovează munca de echipă. O echipă care nu se rezumă la un job cu program între 9 dimineața și 5 după-amiaza, ci muncește 24 din 24.

“Pentru visători și legende, pentru familie, pentru cei care cred și pentru fani, pentru puterea de a câștiga și pentru curajul de a pierde. Pentru a rămâne împreună în timp ce cucerim teritorii noi și alergăm după perfecțiune. Din dragoste pentru curse”, spune vocea de pe material, în timp ce imaginile arată piloții sfidînd ploaia și chiar grindina, suferind accidente și sărbătorind cu șampanie de-a lungul unui sezon care pare să fie printre cele mai tensionate din ultimii ani.

Va fi șampanie sau vor fi din nou accidente la Silverstone? Rămâneți pe recepție pentru a afla totul despre antrenamente, despre sesiunile de calificări și despre cursa de duminică!

 

Comentati?

Your email address will not be published.