Mercedes-AMG GT S surprins în trafic la Düsseldorf. Să fie gălăgie!

,
1.61K 0

O să facă un pic de gălăgie, fie că vă place sau nu. Dar suntem atât de siguri că o să vă placă. Pentru că nu este orice gălăgie. Este vorba despre gălăgia făcută de un motor AMG.

Un Mercedes-AMG GT S a fost surprins în traficul german, la Dusseldorf. Clipul a fost filmat de cineva care probabil a rămas mască atunci când a văzut mașina. În timpul filmării, se aud reacțiile oamenilor atunci când zăresc mașina sport de la Mercedes trecînd pe lângă ei.

Șoferul ține în frâu toți acei 510 cai putere, așteptînd cu răbdare în blocajul rutier până când culoarea semaforului devine verde.

Bolidul gri mat nu vine cu funcție de zbor, așa că trebuie să rabde în coloană ca toți ceilalți. Alți șoferi se opresc și se holbează. Este foarte clar că un Mercedes-AMG GT S nu poate trece neosbervat.

Odată ce culoarea semaforului devine verde, țevile de evacuare fac o gălăgie și un fum de parcă mașina s-ar afla deja în poziția de decolare. Singurul obstacol este că pista (adică strada din Dusseldorf) nu este liberă încă.

Chiar dacă ADN-ul său o îndeamnă să gonească, mașina concepută de piloți le permite pietonilor să traverseze înainte de a se relansa până la următorul blocaj.

Cameramanul a fost cât pe ce să o piardă din vedere, dar GT S-ul s-a oprit din nou. Bucurați-vă de imaginile cu Mercedes-AMG GT la plimbare prin Dusseldorf.

Sursă foto: Autogespot.

Comentati?

Your email address will not be published.