Zâna mașinilor și un Mercedes-Benz GLC – Hybrid by Nature

Mercedes-Benz GLC 350 e Plug-In Hybrid
,
2.05K 0

Cer albastru strălucitor, nori în trecere, oglindindu-se în lacul lin, flori sălbatice și atât de înalte încât aproape că umbresc noul Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC. Eh, nici chiar! Acesta nu este un automobil care poate fi umbrit cu ușurință.

Toate acestea se întâmplă, nu într-un pastel de Vasile Alecsandri, ci într-un video-clip care promovează Campania Fashion Mercedes-Benz Primăvară/Vară 2016. Și există un motiv întemeiat pentru apariția unui GLC 350 e Plug-In Hybrid în clip: această campanie poartă denumirea Hybrid by Nature.

Mercedes-Benz GLC Hybrid by Nature

Nu este tocmai genul de video cu care ne-au obișnuit cei de la Mercedes-Benz. Dar a fost ideea stilistei Carlyne Cerf de Dudzeele. Specialista în modă a creat o versiune digitală a perfecțiunii eco – spune ea – ce culminează cu o întâlnire ludică între frumusețea naturală și perfecțiunea noului Mercedes-Benz GLC Plug-In Hybrid. Pentru a completa această întâlnire, stilista a ales fotomodelul olandez Doutzen Kroes.

Clipul înfățișează simbioza progresivă dintre stil și rezistență, cu o amprentă eco, dar și performanțe captivante când este vorba de condus. Acestea se potrivesc de parcă ar fi genți de firmă și tocuri înalte, sunt de părere cei care au lucrat la realizarea spotului.

Mercedes-Benz GLC Hybrid by Nature

Pe platou, în timpul filmării clipului, Cerf de Dudzeele spune: “Dacă protejează mediul, nu înseamnă că este plictisitor. Poate fi de-a dreptul luxos.”

Într-adevăr, luxosul Mercedes-Benz GLC Plug-In Hybrid nu pare deloc plictisitor și se poate mândri cu o autonomie elctrică de 34 de kilometri și o strălucire pe care o afișează cu naturalețe și frumoasa care se urcă pe mașină în clipul promoțional. Atitudinea sa solară nu face decât să intensifice chimia dintre ea, automobil și camera de luat vederi.

Poate că numele expertei în modă, Carlyne Cerf de Dudzeele, nu le sună cunoscut celor pasionați mai mult de motoare decât tendințe fashion. Ea este cea care a făcut prima copertă VOGUE, cu Anna Wintour ca redactor-șef, acum 27 de ani. Recent, a preluat controlul propriilor idei creative și a îndrăznit mai mult. Așa cum arată și clipul care o aduce pe ecran pe zâna olandeză a artei moderne și pe noul Mercedes GLC 350 e 4MATIC.

Comentati?

Your email address will not be published.