Djokovic a câștigat Turneul Campionilor, sponsorizat de Mercedes-Benz

Mercedes-Benz, Sponsor de Platină la Turneul Campionilor
,
1.18K 0

Novak Djokovic a câștigat Turneul Campionilor, competiție sponsorizată de Mercedes-Benz, chiar și fără să joace finala. Din cauza unei accidentări, rivalul său, Roger Federer, a dcis să renunțe chiar înainte de bătălia epică.

Cu doar câteva minute înainte de finala selectă a Turneului Campionilor de la Londra, anunțul lui Roger Federer i-a șocat pe cei aflați la O2 Arena. Cei care așteptau o luptă pentru supremație între doi titani, dar Federer a apărut pe teren doar ca să anunțe că se retrage din competiția sponsorizată de Mercedes-Benz, din cauza unei problem la spate. Medicamentele și injecțiile nu au avut niciun effect asupra lui.

“A fost extrem de dificil să iau această decizie, pentru că ador să joc la Londra, iar Turneul Campionilor a fost un apogeu al carierei mele”, a spus Federer. “Sper că toți iubitorii tenisului și cei implicați în acest eveniment vor înțelege”.

Djokovic Mercedes

Roger Federer a anunțat că se retrage din competiție cu doar câteva minute înainte de finală

Au înțeles și aproape că nici au au dus dorul finalei. În locul elvețianului, a intrat pe teren, în fața numărului 1 mondial, campionul olimpic Andy Murray, pentru un meci demonstrativ.

Chiar dacă au avut totuși parte de un spectacol, 17 000 de spectatori își vor primi banii înapoi.

Supranumit regele zgurii, Novak Djokovic a câștigat 31 de turnee în sală și trei titluri consecutive la Turneul Campionilor. Aceasta este o premieră după cele trei succese consecutive obținute de Ivan Lendl în urmă cu aproape două decenii (1985 – 1987).

Mercedes-Benz este compania care oferă mașina oficială și Sponsor de Platină al turneului jucat de cei mai buni dintre cei mai buni jucători de tenis ai lumii. Mercedes-Benz a considerat că parteneriatul este foarte potrivit. “Cei de la Mercedes-Benz sunt mândri să facă parte din această companie prestigioasă”, a declarant Marcus Breitschwerdt, președinte și director general al Mercedes-Benz Marea Britanie, după ce a semnat un parteneriat cu șefii turneului, exact acum un an.

Djokovic Mercedes

Djokovic a semnat un contract cu Mercedes în 2011

Dar parteneriatul Mercedes-Benz și ATP a început în 1996 și Mercedes a devenit “Mașina oficială a ATP-ului”. Compania germană oferă mijloacele de transport oficiale la turneele ATP, expune cele mai recente modele la turnee și logo-ul în formă de stea pe fileu.

Pentru evenimentul din acest an, fabricantul de automobile de lux a oferit p float premium, în frunte cu vedeta sa: noul S-Class Coupe a fost una dintre mașinile oficiale ale competiției, cu care s-a plimbat și românca Simona Halep, numărul 3 mondial.

Câștigătorul din acest an, Novak Djokovic, a semnat un contract de sponsorizare cu Mercedes-Benz în 2011 și a devenit imaginea brand-ului german. Reprezentanții Mercedes susțin că l-au ales pe sârb pentru carismă și pentru rezultatele sale sportive extraordinare.

Vedete de cinci stele s-au aflat, ca spectatori, în tribunele turneului sponsorizat de Mercedes. Managerul lui Chelsea, dublu câștigător al Ligii Campionilor, Jose Mourinho, a luat loc în tribunele arenei londoneze O2. Mourinho. “Mi-am vândut mașina ca să stau lângă The Special One”, spune un fan devotat aflat în spatele lui.

Djokovic Mercedes

Jose Mourinho, spectator la Turneul Campionilor

Comentati?

Your email address will not be published.