Imprevizibil – Drifturi cu un Mercedes-Benz S-Class 4Matic pe zăpadă

,
2.2K 0

Mercedes-Benz S550 4Matic este o limuzină dotată cu o serie amplă de sisteme de asistență și siguranță care țin mașina pe drum și o transformă într-una dintre cele mai sigure mașini construite vreodată. Totuși, există șanse să reușești derapaje controlate cu limuzina de lux și să o faci să fie mai distractivă ca niciodată.

Când cumperi un Mercedes cu tracțiune integrală, o faci tocmai pentru că vrei să ai control deplin indiferent de condițiile de drum. Punem pariu că 99,9% dintre posesorii de S-Class nu s-au gândit niciodată să facă derapaje cu limuzina.

Surprinzător, sistemul de tracțiune integrală nu le strică petrecerea celor care au pus asta la cale. Cel puțin, nu în cazul Mercedes-ului. Un Audi S4 și un Dodge Charger Hellcat intră în hora derapajelor pe circuitul înghețat.

Mercedes-ul și Audi au fost încălțate cu anvelope all-season, în timp ce Dodge a purtat cauciucuri Bridgestone Blizzak. Șoferii curajoși au forțat la maximum pe circuitul înghețat din Michigan. Cei trei pun totul la cale și ies pe terenul de joacă.

În faza finală a competiției improvizate de drifting, Audi s-a luat la întrecere cu Mercedes. S4 a avut însă, bătăi de cap să iasă din mormanul de zăpadă în care a ajuns, în urma unui derapaj… necontrolat. Așa că regele drifturilor a fost – în mod suprinzător – Mercedes-Benz S-Class 4Matic!

Comentati?

Your email address will not be published.