Daimler a fost premiat pentru protejarea mediului

,
1.29K 0

Daimler a fost premiat pentru transparenţa şi pentru măsurile abordate pentru schimbările climatice la Climate Leadership Conference din 2014 de la Munich, de către CDP (cunoscut drept Carbon Disclosure Project).

Compania a obţinut maximum posibil de puncte -100 – la Climate Disclosure Leadership Index (CDLI) şi a primit recunoaşterea pentru eforturile remarcabile şi transparenţa exemplară în ceea ce priveşte schimbarea climatică. Mai mult decât atât, compania a primit cea mai înaltă evaluare de performanţă- „A” pentru măsurile introduse, progresul pe care l-a realizat şi pentru eforturile de reducere a emisiilor de dioxid de carbon.

CDP a recunoscut faptul că Daimler a redus cu mai mult de 20%  emisiile de dioxid de carbon pentru noua sa flotă de autovehicule din Europa, ajungându-se astfel la 134 g/km numai în ultimii cinci ani. Pe lângă îmbunătăţirile constante precum generaţia ecologică a producţiei electrice ce contribuie la un echilibru pozitiv.

S500 PLUG-IN HYBRID, Kopenhagen 2014

Până în 2020, emisiile de dioxid de carbon ale uzinelor companiei vor fi reduse cu 20% în comparaţie cu 1990, asta în timp ce se preconizează că vânzările vor creşte. Daimler AG îşi publică anual programul de obiective într-un raport de sustenabilitate.

Verkehrsclub Deutschland (VCD)a publicat o clasificare, iar Daimler AG a impresionat încă o dată, aşa cum a făcut-o şi în 2012.

CDP a fost fondat în 2000 şi este considerat cea mai importantă autoritate în domeniu pentru evaluarea sustenabilităţii. O dată pe an, CDP adună informaţii despre emisiile de dioxid de carbon ale companiilor, ce prezintă risc climatic, dar şi obiectivele pentru reducerea emisiilor.

Comentati?

Your email address will not be published.