Mercedes X-Class: Pick-up-ul își arată înfățișarea de producție în timpul testelor de iarnă

,
1.55K 0

Pick-up-ul Mercedes X-Class a fost din nou surprins înaintea dezvăluirii sale care va avea loc spre finele lui 2017. Cea mai recentă serie de fotografii spion arată în premieră noul model testând într-o versiune foarte apropiată de cea care va intra în producție.

După Mercedes G 650 Maybach Landaulet, pe care l-am văzut în această primăvară, avem din nou vești despre un Mercedes cu gardă mare la sol. X-Class, pick-up-ul care preia ADN-ul lui Nissan Navara, este expus gerului arctic. Atât cât putem vedea, înfățișarea pick-ului este mult mai puțin excentrică în comparație cu modelul pe care îl arăta conceptul X-Class. În mare, vedem un Navara dotat cu o grilă Mercedes.

Nissan Navara folosește un motor diesel de 2.3 litri cu 160 CP; Mercedes pregătește pentru X-Class și câteva motoare în plus. La concept, regăsim un V6 diesel de 3.5 litri, care își va găsi loc și în versiunea de serie. Puternicul sistem de propulsie și construcția de mare rezistență vor asigura o sarcină utilă de peste 1,1 tone și o capacitate de tractare de până la 3,5 tone. Suficientă putere pentru a transporta câțiva metri cubi de lemne de foc în benă și o barcă legată la racordul remorcii, de exemplu. În același timp, suspensia special construită, cu punți late, o punte spate cu arcuri elicoidale și o setare precis calibrată a ansamblului arc/amortizor vor asigura un confort la nivel înalt – atât pe șosea, cât și în afara ei.

Tracțiunea integrală (4Matic) este standard la X-Class. Sistemul de tracțiune integrală va combina un sistem electronic de tracțiune, o cutie de transfer cu reductor și două diferențiale blocante. Sistemul de tracțiune și diferențialele blocabile electric la cerere transmit puterea acolo unde tracțiunea este mai bună. În condiții extreme de off-road, diferențialul blocant din spate și diferențialul dintre punți pot fi blocate. Acest lucru va fi posibil pentru a aborda cu obstacolele și pantele în condiții de siguranță.

Dezvăluirea oficială este programată pentru această toamnă. Mizăm pe Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc în septembrie.

mercedes-x-class-2

Sursă foto: Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.