Mercedes S 65 AMG dă piept cu Challenger Hellcat în duelul evacuărilor. VIDEO

Mercedes-Benz S 65 AMG vs Dodge Challenger Hellcat
,
1.76K 0

Acum că 2015 s-a instalat comod în locul lui 2014 și vacanța de iarnă (sau concediul) a luat sfârșit odată cu Crăciunul, Anul Nou și colindele forțate, vă propunem să ne delectăm cu un alt gen de muzică, marca S 65 AMG și Challenger Hellcat.

Deși vin din două lumi total diferite, Mercedes-Benz S 65 AMG și Dodge Challenger Hellcat au câteva puncte comune. Unele sunt evidente, precum accelerații fulgerătoare și viteze maxime ținute în frâu de limitările electronice.

Cu toate acestea, ambele modele se laudă cu sunetul scos de motor și amplificat la extrem de sistemele de evacuare. Și pentru că a venit vorba de motoare, vă amintim că Mercedes-Benz S 65 AMG face uz de un V12 twin-turbo de șase litri ce dezvoltă 630 CP.

Contracandidatul său se laudă cu un V8 de 6,2 litri supraalimentat în cel mai pur stil american, propulsor capabil să livreze 717 CP. Dar cum spuneam mai devreme, nu performanțele sunt cele care fac punctul de atracție al acestui material video.

Asta pentru că posesorul celor două modele s-a gândit să le arunce într-o confruntare sonoră, din care unicele câștigătoare sunt timpanele ascultătorilor. Așadar, simfonia baritonală este disponibilă în materialul video de mai jos. Care este favoritul vostru?

 

Comentati?

Your email address will not be published.