F1

Fernando Alonso îl va înlocui pe Hamilton dacă nu se va ajunge la un acord

Mercedes AMG Petronas
,
1.38K 0

Toto Wolff, Directorul Executiv Mercedes AMG Petronas a confirmat zvonurile conform cărora Fernando Alonso va fi cel care îl va înlocui pe Lewis Hamilton, dacă nu se ajunge la un acord privind prelungirea contractului său și pentru sezonul 2016.

Lewis Hamilton, câștigătorul celui de-al doilea titlu de campion mondial de Formula 1 din cariera sa, mai are 12 luni până ce contractul său semnat pe trei ani cu Mercedes AMG Petronas va expira. Cu toate acestea, încă nu a fost semnat un nou contract pentru sezonul 2016. După câștigarea titlului la Abu Dhabi, Lewis Hamilton a spus că semnarea unui nou contract este doar o simplă formalitate, el declarând în mod public dorința de a continua colaborarea și pe viitor.

Toto Wolff a spus într-un interviu pentru o publicație italiană că echipa este dornică de a continua cu actualul duo Nico Rosberg – Lewis Hamilton. ”Nu este nicio grabă, vom discuta aceste aspecte în curând.” Mai mult decât atât, el l-a menționat și pe Fernando Alonso. ”Sunt optimist. Prioritatea noastră este de a continua cu acești piloți. Dacă nu este posibil, Alonso este prima alternativă și apoi urmează Bottas.”

GP CINA F1_2010

Fernando Alonso, dublu campion mondial, a părăsit echipa Ferrari pentru McLaren, semnând un contract pe mai mulți ani. Toto Wolff a recunoscut că Fernando Alonso rămâne unul dintre cei mai valoroși piloți și că „el este un rival de temut în orice mașină. Dacă se află la volanul unei mașini care poate termina cursa pe locul șase, el o va duce pe locul trei,” a explicat Toto Wolff.

Pentru sezonul 2015, Toto Wolff este de părere că cei de la Williams vor fi principalii rivali pentru Mercedes.”Nici cei de la Red Bull nu trebuie ignorați: au câștigat patru titluri consecutive și vor valorifica orice resursă pentru a lupta din nou pentru titlu.”

Comentati?

Your email address will not be published.