Mercedes-Benz Arocs: Demn de lemn

Arocs 2651 Euro VI
,
2.24K 0

Transportarea lemnului poate fi o provocare pentru orice camion. Cere absolut totul: spațiu, putere și siguranță în timpul transportului. Tocmai din acest motiv, o fabrică de cherestea din Achern, Germania, a ales cea mai bună variantă: Mercedes-Benz Arocs 2641 Euro VI.

Pentru așa ceva a fost creat Arocs 2651 Euro VI, cu caroserie specială pentru transportarea lemnului. Șasiul robust 6×4 cu remorcă a fost construit special pentru acest fel de tranport și a fost testat la limită de către Paul Hammann GmbH, o companie din Grömbach, care oferă opțiuni profesionale de transport.

Mercedes-Benz Arocs

Arocs-ul Hammann are o putere de 380 kW și 517 CP și pare un “pădurar” de încredere, care poate face față terenului greu și care poate fi agil și sigur, chiar și încărcat la capacitate maximă cu bușteni de molid și brad lungi de 2.5 metri. Nu există timp să admirăm priveliștea. Redefinind sarcinile grele, Arocs-ul, “antrenat” special pentru operațiuni extreme, transportă buștenii de pe terenul dificil și abrupt din Munții Pădurea Neagră din Germania către fabrica de cherestea din Achern. La fabrică, urmează să fie transformați în europaleți, apoi livrați de-a lungul și de-a latul continentului.

Mercedes-Benz Arocs

Mercede-Benz Arocs 2651 nu este considerat dăunător mediului. Camionul prezintă un sistem care permite șoferului să reducă presiunea pneurilor pentru a evita daunele pe care le-ar putea provoca terenurilor împădurite, apoi le poate umfla la loc.

Camioanele Daimler s-au vândut extrem de bine în toată lumea. Aproape că au atins borna de jumătate de million în 2014. Puteți citi aici despre vânzările de camioane din anul care tocmai s-a încheiat.

Cu putere mare de tracțiune și cu multă vigoare, camionul Arocs nu este numai demn de lemn, ci și de construcții, de servicii necesare pe timp de iarnă și cam de orice operațiune implică tranporturi de mare tonaj.

Comentati?

Your email address will not be published.