Săptămâna Modei Mercedes-Benz aduce ținute bizare și coafuri pe măsură

,
1.5K 0

Unii ar putea spune că este scandalos. Dar să fim blânzi și să spunem că este doar bizar. Săptămâna Modei Mercedes-Benz a adus mereu, pe podiumul de defilare înfățișări neobișnuite. Dar asta este moda: nu trebuie explicată. Și nici înțeleasă.

Vorbim aici despre haute couture, așa că doamnelor și domnilor, nimeni nu vă cere să purtați așa ceva pe stradă. Totul se întâmplă în numele artei.

Site-ul international SFGate vine cu cele mai interesante, dar și șocante creații expuse în cadrul evenimentului. Născută în Rusia și stabilită la Munchen, Irene Luft, este o creatorea de modă Irene Luft este celebră pentru lucrările sale luxoase. Coafura nu este chiar stranie, am mai văzut împletituri până acum. Dar privirea fotomodelului este una de filme de groază!

Bizarre fashion 2

Show-ul Viktor & Rolf a adus pe podiumul de defilare o pictură înrămată, în formă de femeie. Rochia de pânză a avut rame de lemn peste tot: în loc de guler, la mâneci și pe poale.

Bizarre fashion framed

Jean Paul Gaultier este în centrul atenției în lumea modei de câteva decenii. Designer-ul de haute-couture și preț-a-porter, care a creat și parfumuri celebre în toată lumea, a prezentat la ediția pariziană a Săptămânii Modei Mercedes-Benz motive tribale. Dar oare fotomodelul va putea să se așeze îmbrăcată așa? Și dacă totuși reușește, oare are nevoie de două locuri?

Bizarre Fashion Gaultier

Și tot Gaultier a fost cel care a schimbat imaginea “părului mare” pentru totdeauna cu aceste coafuri.

Bizarre Fashion Gaultier hairdo

Așa cum spuneam, nu vă faceți griji. Sunt practic doar exponate de haute-couture. Iar haute-couture a fost mereu… familiar de bizar.

 

Comentati?

Your email address will not be published.