Premiera Jurassic World – Mercedes-urile arată atât de… dino-mic

,
1.78K 0

Mașinile Mercedes-Benz au făcut senzație pe covorul roșu de la Los Angeles, la premiera mondială a filmului „Jurassic World”. Noul Mercedes-Benz GLE450 AMG Sport Coupe i-a dus pe actorii din film la locația hollywoodiană. Uluitorul G63 AMG 6×6 îi aștepta la destinație.

Jurassic World ajunge astăzi, 12 iunie, în cinematografele din lumea întreagă, dar filmul a rulat deja la Hollywood. Așadar, toate vedetele au ieșit din ascunzătoare pentru a fi prezente la premiera îndelung așteptatului film, în care nu mai puțin de patru modele Mercedes luptă împotriva dinozaurilor.

Mercedes-Benz GLE 450 AMG Coupe își va face debutul pe marele ecran în “Jurassic World”, în care va fi condus de mâinile – îndemânatice, sperăm – ale lui Claire (Bryce Dallas Howard).

Owen (Chris Pratt) se va afla la volanul unui G-Class. Un Sprinter, un Unimog transformat în ambulanță pentru dinozauri și bestia pe roți G63 6×6 îi vor ține companie.

Jurassic World12

Chris Pratt, doamna care joacă rolul principal în viața sa, Anna Faris, doamna care joacă rolul principal din film, Bryce Dallas Howard, super diva Sofia Vergara și Joe Manganiello au transformat premiera într-un eveniment plin de staruri. Printre vedete, numărăm, evident, și mașinile care se luptă cu dinozaurii și care arată atât de… dino-mic!

Dacă acest nou film science fiction, cu toate stelele și mașinile lui va aduna munți de bani la box office, rămâne de văzut. Dar G63 6×6 și noul GLE Coupe sunt garanții pe cinste.

 

Comentati?

Your email address will not be published.