Mercedes-Benz susține juniorii români la Balcaniadă

,
3.02K 0

Mercedes-Benz România a pus la dispoziția echipei României, antrenorilor și arbitrilor competiției suport logistic, dar și echipament sportiv, cu ocazia concursului internațional de înot Balcaniada care a avut loc în perioada 25-26 aprilie în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea, județul Bihor.

Dintre cei 150 de participanți, delegația de 27 de sportivi români a fost cea mai numeroasă dintre toate cele nouă, iar rezultatele obținute s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

Echipa României a primit un total de 11 medalii, dintre care cinci de aur, patru de argint și două de bronz. Robert Glință a fost cel mai prolific înotător român, palmaresul său personal fiind compus din cinci medalii de aur și trei de argint. În clasamentul pe puncte, echipa naţională s-a situat pe locul al patrulea, cu 187 puncte, în spatele Serbiei, Turciei şi Greciei. Echipa de băieţi a ocupat treapta a doua a podiumului, în urma Greciei.

Pentru un junior este foarte important sprijinul oferit de cei din jur. Alături de partenerii noştri, încercăm să le oferim cele mai bune condiţii de dezvoltare, dar şi motivaţie pentru o carieră de succes, cu rezultate”, a declarat Camelia Potec, Președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Susţinem performanţa ori de câte ori avem ocazia, mai ales în aceste momente, când juniorii noştri au rezultate frumoase. Talentul şi ambiţia de care au dat dovadă în cadrul concursului le oferă un atu în competiţia către excelenţă, iar noi suntem acolo să îi susţinem!”, afirmă Boris Billich, CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz România continuă să fie alături de Federația Română de Natație şi Pentatlon Modern. La începutul anului 2014, compania a încheiat trei parteneriate importante cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Tenis şi Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito.

Comentati?

Your email address will not be published.