Mercedes-AMG GT S Fire Department Edition. Nu prea arată ca o mașină de pompieri

Mercedes-AMG GT
,
1.31K 0

Credeam că e o mașină de curse. Credeam că atrage atenția tuturor celor participanți la trafic. Credeam că este vorba de condus sportiv. Dar la fel crede și Brigada de Pompieri despre Mercedes-AMG GT S. Doar că misiunea lor este una diferită.

Iată, așadar, un Mercedes-AMG GT S Fire Department Edition. Cea mai tare expoziție pentru prevenirea incendiilor, intervenții în caz de dezastru și intervenții de salvare a expus acest model pentru a-i impresiona pe cei care vin la ediția 2015 a show-ului care are loc zilele acestea la Hanovra, în Germania. GT-ul de la Mercedes și-a găsit un loc printre camioane de pompieri, camioane de mare tonaj, demonstrații cu spumă și simuări de salvare dintr-un incendiu.

Dacă cea mai recentă mașină sport construită de Mercedes-AMG poate sau nu să se conformeze unor astfel de misiuni “incendiare” rămâne de văzut, dar poate fi stabilit până pe 13 iunie, moment în care GT-ul va părăsi Hanovra.

Misiunile brigăzilor de pompieri sunt, aproape întotdeauna, curse împotriva timpului. Așa că viteza și siguranța sunt, în aceste situații, chestiuni de viață și de moarte. Motorul biturbo AMG de 4 litri și 510 CP, care poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde, ar putea fi, cu siguranță, de ajutor. Cel puțin, poate atrage atenția tuturor celor care asistă la evenimente în timp ce pompierii sting incendiul.

Comentati?

Your email address will not be published.