Mercedes-AMG GT4 este aici! Un video cu GT-ul cu patru uși a ajuns pe internet

,
1.79K 0

Conceptul Mercedes-AMG GT4 a ajuns online într-un colaj video realizat din fotografii, cu doar câteva ore înainte de prezentarea sa la Salonul Auto de la Geneva. AMG-ul roșu vine cu liniile aerodinamice ale unui coupe, dar pune în prim plan caracterul practic tipic unei limuzine.

Partea frontală a Conceptului Mercedes-AMG GT4 nu seamănă cu nimic din ceea ce ați văzut până acum în gama Mercedes. Vine într-adevăr cu o grilă a radiatorului tip Panamericana, așa cum fac toate modelele recente de la AMG, cu lamele subțiri sprijinind steaua în trei colțuri, poizționată în centru, dar are prize de aer uriașe și – o noutate pentru modelele construite la Affalterbach – are faruri înguste și angulare. Capota alungită cu nervuri scoate în evidență faptul că dincolo de ea se află o întreagă herghelie de cai putere sălbatici.

Mercedes-AMG GT4 (3)

Bizar este faptul că, exact ca în cazul celui mai lung coupe din lume, Mercedes-Maybach 6, care măsoară nu mai puțin de 6 metri, conceptul GT nu are oglinzi. Prezintă în schimb camera montate pe aripi.

Conceptul vine cu o linie a profilului de coupe tipic, acoperișul alunecând armonios către posteriorul sexy, lăsând suficient spațiu pentru încă o pereche de uși. Niciuna dintre portiere nu are mânere convenționale. Din spate, stopurile foarte înguste și țeava de evacuare integrată în zona centrală a difuzorului de aer scot în evidență natura sportivă a GT-ului de familie.

Mașina aleargă pe jante uriașe multi-spiță, cu un centru vopsit în auriu și etriere în aceeași nuanță.

Mercedes-AMG GT4 (2)

Există zvonuri care dau platforma MRA ca bază a conceptului, aceeași pe care sunt construite și limuzinele C-Class, E-Class și S-Class, în încercarea celor de la AMG de a îndepărta cât mai mult versiunea în 4 uși de GT-ul Coupe cu 2 uși. Este încă o informație incertă. Putem, în schimb, să afirmăm cu certitudine că sub capota frumos desenată, se regăsește motorul V8 de 4.0 litri, în versiune de top.

GT4 va fi trimis pe șosele pentru a lupta cu marele rival contruit de Porsche, deja celebrul Panamera.

Rămâneți pe recepție și fiți pregătiți! Partea cea mai interesantă abia acum urmează! Veți vedea mașina în toată splendoarea, în doar două ore!

Comentati?

Your email address will not be published.