Mercedes-AMG S63 Coupe Mansory – Lumea este la picioarele tale

,
2.03K 0

Iar au luat-o de la capăt! Experții de la Mansory tocmai au transformat o frumusețe într-o bestie. Și ce a ieșit din acest proces este grandios și fioros: Mercedes-AMG S63 Coupe Mansory.

Compania germană de tuning a îmbrăcat un Mercedes-AMG S63 Coupe într-un body kit de fibră de carbon, incluzînd o bară față nouă, care integrează luminile LED de poziție, și aripi frontale care include prize de aer noi.

Un element care atrage atenția negreșit este capota ventilată marca Mansory, alături de spoiler-ul care se ridică mândru de pe ușa portbagajului, dar și de un difuzor de aer extrem de îndrăzneț. Luneta are un nou cadru, iar bara din spate integrează prize de aer uriașe.

Toate acestea sunt purtate de jante masive de 22 de inchi, îmbrăcate în anvelope Vredstein Ultrac Sessanta, cu dimensiunile 255/30 în față și 295/25 în spate. Mansory promite un plus de plăcere la condus cu un model cu suspensie opțională, care coboară vehiculul cu 30 de milimetri.

Mercedes-AMG S63 Coupe Mansory

Mansory ține secrete imaginile din interiorul noului lor S63 Coupe, așa că vom fi nevoiți să-I credem pe cuvânt: covorașe personalizate, pedale din aluminiu, praguri luminate și tapițerie din piele pentru o atmosferă exclusivistă, aaș cum numai un S-Class poate oferi, indiferent de versiunea despre care vorbim.

Cât despre putere… asta așteptam cu toții să aflăm, nu-i așa? Motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri al Mercedes-ului AMG S63 în variantă Mansory vine cu diverse opțiuni. Cu cât contul din bancă este mai consistent, cu atât puterea e mai mare. Clienții pot alege chiar o versiune cu… vă rugăm să luați un loc, chiar nu ne dorim să va ia cu amețeală: 1000 CP!

Dacă vi se pare că ați mai auzit de așa ceva, aveți dreptate: Mansory a adus o versione gri mat cu cifre asemănătoare, la Salonul Auto de la Frankfurt. Puteți afla mai multe despre Glonțul de 1000 CP de la Mansory: S 63 Coupe Black Edition.

 

Comentati?

Your email address will not be published.