LIVE DE LA GENEVA: Faceți cunoștință cu Mercedes E-Class Cabrio

,
1.67K 0

La Salonul Auto de la Geneva 2017, Mercedes E-Class Cabrio umple spațiul gol. De la un vehicul mic (Smart Fortwo Cabrio) și până la un monstru SUV XXL (Maybach G 650 Landaulet), Mercedes poate îndeplini cele mai neobișnuite dorințe când vine vorba de mașini decapotabile. Tehnic, decapotabila cu patru locuri calcă pe urmele Clasei E Coupé. LIVE DE LA STANDUL MERCEDES.

Cu noua decapotabilă E-Class, Mercedes își extinde familia de modele a noii Clase E, ajungând acum la 5 versiuni de caroserie. Ca și decapotabila S-Class, noul Mercedes E-Class Cabrio preia un acoperiș retractabil din pânză cu straturi multiple și cu o lunetă din sticlă. Acesta este disponibil pe albastru, maro, negru și roșu închis. E-Class Cabrio are o siluetă asemănătoare cu aceea a modelului E-Class Coupé și vine cu aceleași proporții. Finisajele din aluminium de pe montantul față și de pe parbriz, finisajele laterale și un element de mari dimensiuni, care încadrează portbagajul și integrează cea de-a treia lampă de frână, sunt noi. Geamurile laterale pot intra complet în caroserie.

mercedes-e-class-cabrio-16

E-ul decapotabil vine nu cu superlative și demonstrații, ci aduce cele mai reușite detalii tipice modelelor cabrio, certificând faptul că Mercedes se întoarce în timp cu multe decenii, ca un veritabil producător de mașini decapotabile. Un sistem special de spălare a parbrizului, de exemplu, care nu le face clienților un duș de fiecare dată când acoperișul este coborât. Sau spoiler-ul Aircap, care se ridică din rama parbrizului și, la nevoie, îi ferește pe cei aflați în față de curent.

Știm configurația modelului E Coupé, care a ajuns de curând în reprezentanțe. Totul foarte clar și de înaltă calitate. Cea mai frapantă diferență față de coupé este comutatorul care deschide și închide acoperișul electric. Este nevoie de 20 de secunde pentru acest spectacol și procedura poate funcționa și în trafic, la viteze de până la 50 km/h. Cine a comandat pachetul Comfort, nu trebuie să-și facă grijii în privința separatorului compartimentului de bagaje pe durata procedurii ridicării sau coborârii acoperișului. Totul se desfășoară automat și electric.

mercedes-e-class-cabrio-8

Decapotabila nu este tipul de caroserie nesemnficiativ, pe care Clasa E o oferă. Mult mai mulți clienți aleg, în zilele noastre, o decapotabilă în locul unui coupe. Bineînețeles, într-un E-Class decapotabil, întreaga familie poate sta confortabil la soare. Dacă ai o înălțime de până la 1,90 metri, poți sta foarte confortabil în spate. Acest lucru este posibil datorită ampatamentului care este cu 15 centimetri mai lung ca la C-Class Cabrio.

Mercedes încă are o grămadă de echipamente electronice pentru aceia care nu își iau o decapotabilă de familie ca să atragă priviri: încărcare inductivă a telefonului mobil, smartphone-ul pe post de cheie și două ecrane în bord – totul se potrivește. Și cine vrea, primește aerul curat din E-Class chiar cu tracțiune integrală.

mercedes-e-class-cabrio-2

Comentati?

Your email address will not be published.