COLOSAL! Mercedes-Maybach Coupe, 6 metri de ultra-lux

,
1.38K 0

Mercedes-Maybach Coupe, sportiva de ultra-lux la care am visat cu toții, își va celebra premiera mondială la concursul de eleganță de la Pebble Beach.

“Hot & Cool – șase metri de lux și opulență”. Astfel descrie Mercedes conceptul purpuriu prefigurat de două imagini teaser publicate pe contul oficial de Twitter al companiei germane.

Un S-Class scurt măsoară 5,17 m lungime, iar varianta cu ampatament lung nu mai puțin de 5,25 m, în timp ce Mercedes-Maybach S-Class ajunge la 5,45 m. Asta înseamnă că viitorul Mercedes-Maybach Coupe este cu o jumătate de metru mai lung decât limuzina echivalentă și cu un metru mai mare decât un S-Class Coupe.

Pozele oficiale publicate de Mercedes dezvăluie un coupe cu un pavilion extrem arcuit și o capotă lungă, contrastantă. Suprafața vitrată pare, de asemenea, minusculă, asemenea oglinzilor laterale ce integrează, cel mai probabil, camere video. Din punct de vedere tehnic, ne așteptăm ca noul Mercedes-Maybach Coupe să utilizeze motorul V12 bi-turbo de 6 litri al casei germane – mai mult decât suficient pentru un sprint 0-100 km/h în 5 secunde.

maybach

 

Producția de serie nu este încă garantată, însă, oficial Mercedes își dorește să imite experiența de succes avută de rivalii de la Rolls-Royce în domeniul modelelor de serie mică, asamblate în regim de manufactură. Mercedes-Maybach Coupe ar putea vedea, astfel, lumina zilei sub forma unui derivat ultra-luxos al actualului S-Class Coupe, așa cum și Rolls-Royce Wraith este construit pornind de la BMW Seria 7.

Comentati?

Your email address will not be published.