Mercedes-Benz A-Class Facelift – cele mai recente fotografii spion

Mercedes-Benz A-Class
,
1.53K 0

Mercedes-Benz A-Class facelift aduce noi elemente de design și motorizări, în acestă toamnă.

Un prototip camuflat al Clasei A revizuite a fost surprins din nou în timpul testelor obișnuite de iarnă. Se așteaptă atât modificări de design, cât și mecanice, iar câteva schimbări în ceea ce privește înfățișarea sunt deja evidente.

Sub camuflajul gros, putem vedea schimbările operate asupra grilei față a Clasei A și asupra emblemei, dar și farurile și stopurile, programate să primească noua tehnologie full-LED.

Spy-Shots of Cars

Însă cele mai mari modificări se vor regăsi la interior, acolo unde Mercedes va introduce, mai mult ca sigur, un display mai mare, stil tabletă, de 8 inci, un nou decor și noi opțiuni de finisaje. Accesul și pornirea fără cheie vor deveni dotări standard în cadrul gamei.

Campania de revizuire nu va afecta gama de motorizare. Denumirile motoarelor vor fi însă diferite, ca parte a noii strategii de numire a celor de la Mercedes-Benz. Motoarele diesel etichetate acum ca “CDI”, vor fi diferențiate prin litera “d”, amplasată în finalul numelui modelului. Ca rezultat, modelul care va fi vârf de gamă va deveni A 220 d 4Matic, în loc de A 220 CDI 4Matic și așa mai departe.

Debutul oficial al noii Clase A de la Mercedes-Benz va fi găzduit de Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie. Se estimează că vânzările vor începe la finalul anului.

Sursă foto: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.