Interiorului noului Mercedes E-Class Coupe 2017 dezvăluit complet

,
1.42K 0

Mercedes E-Class Coupe 2017 este acum dezvăluit complet. Fotografii exclusive publicate de colegii noștri de la Carscoops.com arată bordul Clasei E cu două uși fără ca acesta să fie acoperit de vreun camuflaj.

Prototipul arată asemănări clare în ceea ce privește design-ul cu modelul mai mare S-Class Coupe. Aceleași prize de aer rotunde pot fi văzute decorînd zona mediană a bordului, în prim plan aflîndu-se aceeași configurație cu ecranul dual care se regăsește și la limuzina E-Class.

La capitolul motorizare, în prim plan se află noul motor diesel L4 de 2,0 litri, disponibil în versiunile cu 150 și 195 CP. De asemenea nouă este unitatea de 3 litri cu șase cilindri în linie (nume de cod M256), care ar trebui să dezvolte până la 430 CP, în timp ce la polul superior al gamei, versiunea AMG 63 va oferi o putere estimată la 612 CP, grație motorului AMG V8 biturbo de 4,0 litri, folosit și la GT.

Platforma modulară de la Mercedes, pe care sunt construite deja Clasa C și Clasa S, va sta și la baza noului E-Class Coupe. Noul GT cu patru locuri va utiliza în proporție mare materiale ușoare cum ar fi aluminiul, pentru a deveni mai ușor, mai rezistent și mai eficient.

Noul model își va face debutul pe parcursul anului 2016, primele mașini fiind livrate în toamna următoare.

Foto: Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.