Hamilton: Un scandal la club îl poate costa participarea la MP Monaco

,
1.3K 0

Motivul de mândrie și bucurie al celor de la Mercedes, Lewis Hamilton, a fost implicat într-un incident care l-ar putea costa participarea la Marele Premiu al Statului Monaco de anul acesta. Vestea șocantă vine prin intermediul site-ului 1today.net, care dă vina pe un scandal misterios la Cannes pentru această întorsătură pe care au luat-o evenimentele.

Se pare că incidentul a avut loc în clubul Gotha din Cannes, după ce campionul modial a luat parte la un eveniment pe covorul roșu al festivalului de film de pe Riviera Franceză, de săptămâna trecută. Fără să publice mai multe informații despre natura scandalului, și Corriere dello Sport a raportat că în scandal ar putea fi implicate și câteva “fotografii furate”.

Hamilton se afla deja într-o situație riscantă, după ce se pare că îi enervase pe oficialii echipei. Cei de la Mercedes nu erau deloc încântați de faptul că Hamilton a refuzat să participe la testele de la Barcelona, așa că apariția sa în strălucitorul Cannes – chiar și fără să fie implicat în incidentul respectiv, a dovedit lipsăde respect din partea pilotului.

Oricât de absurd ar putea să pară, informația conform căreia Lewis Hamilton va sta pe bară în weekend-ul Marelui Premiu al Statului Monaco are sens, ca urmare a chemării, în ultimul moment, a lui Pascal Wehrlein, ca să testeze pentru Mercedes.

Neamțul a parcurs deja testele miercuri, în Barcelona, după ce primise invitația celor de la Mercedes cu doar o seară înainte. “Da, aș putea fi gata”, a spus Wehrlein atunci când a fost înrebat dacă se simte suficient de pregătit pentru a conduce un Mercedes.

Via f1today.net

Comentati?

Your email address will not be published.