Îmbrăcat în curcubeu – Mercedes GLE Coupe în folie multicoloră

,
3.82K 0

Exact așa îți poți face mașina să arate complet diferit de fiecare dată când ieși cu ea la plimbare! O îmbraci în folii de diferite culori. Sau și mai bine! Poți alege o singură folie, care își schimbă culoarea în funcție de intensitatea luminii. Așa s-a întâmplat și cu acest Mercedes-AMG GLE Coupe, care garantează acum un impact visual frapant! Din orice unghi îl privești…

Așa a reușit compania de tuning Ferdinand Visual Workshop din Rusia să pună un curcubeu întreg într-o singură mașină. Pentru a schimba look-ul vehiculului, trebuie doar să schimbi lumina din jurul lui. Sau să schimbi unghiul din care îl privești. Știm, știm, e greu să alegi care culoare arată mai bine (sau mai rău) pe mașină. Parcă am prefera acel gri mat și, cu siguranță, am scoate rozul din calculi. Nici după portocaliu nu ne dăm în vânt când vine vorba de mașina asta! Dar în orice caz, cine o alege, să o păstreze sănătos! Cel puțin până când schimbă folia SUV-ului Coupe.

Mercedes-Benz-GLE-Coupe-Ferdinand Visual Workshop (7)

Nu ne plac prea tare culorile aprinse, dar ce bine arată geamurile fumurii și elementele decorative negre adăugate de Ferdinand Visual Workshop acestui Mercedes. SUV-ul rulează acum pe jante Vossen, model VFS1, îmbrăcate în anvelope Pirelli.

Puteți schimba unghiul din care priviți mașina oricât doriți, dar puterea tot nu se schimbă. Compania din Rusia nu a intervenit asupra motorului AMG V8 biturbo de 5,5 litri, ceea ce înseamnă că acest Mercedes-AMG GLE Coupe vine la pachet cu 557 CP și un cuplu maxim de 700 Nm.

Comentati?

Your email address will not be published.