Mercedes-AMG SLS GT3 cu numărul 100 donat organizației Laureus

,
1.32K 0

A fi unul dintre cele mai importante brand-uri din lume îți oferă multe privilegii, dar și responsabilități pe care Mercedes-Benz le acceptă cu plăcere, implicîndu-se în diverse proiecte sociale sau caritabile.

Un astfel de proiect este colaborarea cu Fundația Laureus Sport for Good, o organizație care are ca obiectiv sprijinirea a 150,000 de copii și tineri din China. Obiectivul este să le ofere o viață mai bună copiilor și tinerilor defavorizați din China, cu ajutorul unor proiecte sportive desfășurate în parteneriat. Acest pas va reprezenta bazele primei fundații naționale Laureus Sport for Good din Asia.

“Daimler îmbrățișează și sprijină modurile extraordinare în care Laureus schimbă viețile tinerilor. Împreună cu Fundația Laureus Sport for Good vom oferi prin sport, până în 2016, o șansă și o perpectivă mai bune pentru 150,000 de tineri defavorizați din China”, spune Hubertus Troska, membru în Consiliu de Administrație de la Daimler AG, Greater China. “Activitățile noastre corporative privind responsabilitatea socială a organizației noastre locale merg și mai departe: doar în 2015 vom dona un total de 50 de milioane de RMB [7.6 milioane de euro] programelor noastre ample desfășurate în China, care demonstrează clar angajamentul nostru față de această comunitate extraordinară.”

Compania Mercedes-Benz a colaborat cu Fundația Laureus Sport for Good încă de la începuturile sale, în 1999, fiind unul dintre partenerii fondatori. Aceasta este cea mai importantă implicare în domeniul responsabilității sociale corporative pentru Mercedes-Benz și este consacrată pe toate piețele, la nivel global.

Marcînd bazele fundației naționale chinezești, o ediție specială GLA 260 Laureus a fost prezentată înainte de ceremonia decernării premiilor Laureus World Sports, care a avut loc la Shanghai pe 15 aprilie 2015. 16 vehicule, fiecare reprezentînd un an de există a Fundației Laureus, vor fi scoase la licitație pentru Fundația Laureus Sport for Good. Încasările vor fi donate unui nou proiect desfășurat de Laureus în China, “Hope School Program”.

laureus-mercedesblog.com-1

În plus, un client selectat AMG a achiziționat SLS AMG GT3 cu numărul 100, acesta fiind o ediție specială pe care a fost de acord să o doneze Fundației, odată cu o donație considerabilă drept bonus. Mașina, prezentînd un exterior în albastru și alb perzonalizat, va fi folosită, pe viitor, pentru alte acțiuni caritabile.

Mercedes-Benz oferă și o motivație în plus pentru a-l sprijini pe Nico Rosberg, din moment ce – prin programul “Drive for Good” – Mercedes-Benz se obligă să doneze 100 de euro Fundației Laureus Sport for Good pentru fiecare kilometru pe care Nico îl va parcurge la conducerea oricărui Mare Premiu de Formula 1 din acest sezon.

Comentati?

Your email address will not be published.