Bucură-te de călătoria prin istorie!

Cele mai bune reclame Mercedes-Benz din istorie
,
1.5K 0

Mercedes-Benz ia la țintă inima (adică motorul), aspectul fizic (adică design-ul), dar și creierul (adică marketing-ul). Specialiștii din departamentul de marketing al companiei germane s-au dat mereu peste cap ca să construiască cee mai tari campanii. În weekend-ul trecut, dealer-ul din New Haven, Statele Unite, a ales cele mai bune spoturi publicitare făcute vreodată de Mercedes.

În viziunea celor din New Haven, creativitatea, dar și umorul au contat cel mai mult. Așa că… bucurați-vă de călătoria cu Merceds-Benz. Pardon! Am vrut să spunem: bucurați-vă de reclamele Mercedes-Benz.

5. Începem de jos în sus, așa că iată numărul 5. Este una dintre cele mai recente reclame lansate de Mercedes-Benz. S-a întâmpat în timpul Super Bowl-ului din acest an, când 111,5 milioane de telespectatori, un record în istoria televiziunii, au putut urmări mașini legendare din istoria Benz, inclusiv concept car-ul Biome. Trebuie să o urmăriți până la final. Vă garantăm o surpriză amuzantă!

 

4. Apoi avem looping-ul lui Michael Schumacher de-a lungul pereților unui tunel. Da, sună a poveste. Dar este o poveste cu răcnet! Puteți să aplaudați ca inginerii care urmăresc cascadoria sau nu aveți decât să râdeți. Adevărat sau nu, sunetul AMG-ului vă taie respirația.

 

3. Și am ajuns pe podium, acolo unde îi găsim pe Michael Schumacher și pe Mika Hakkinen. Cum a ajuns Schumacher să fie “șofer de duminică” și de ce este Hakkinen numit “bătrân”? Ei bine… trebuie să vedeți reclama ca să aflați! Și bucurați-vă de decorul invernal!

 

 

2. Ne apropiem de cea mai bună dintre ele. Pe locul 2, avem reclama „Ce e mai bun sau nimic”. Putem vedea un Mercedes Clasa S trecînd prin istorie, chiar din momentul în care Herr Karl Friedrich Benz a lipit o hârtie cu celebrul moto pe un perete al fabricii sale acum 127 de ani.

 

 

1. Și am ajuns în vârf! Nemții au reputația că sunt serioși. Dar știu să se și distreze un pic. Spotul “Chicken Magic Body Control” a fost desemnat cel mai bun din toate timpurile.

 

Pentru că ne-ați însoțit până aici, primiți un bonus. O reclamă TV din 2011, care să vă facă să zâmbiți. Din nou. Dacă ați fi pe cale să deveniți tată, ce șofer ați alege să vă ducă soția la spital? În regulă, dar dacă soția nu ar fi de acord? Indiferent de șofer, marca mașinii este aceeași. Este Mercedes-Benz!

Comentati?

Your email address will not be published.