F1

Monopostul Silver Arrow 2017 a fost pornit pentru prima oară

,
1.04K 0

Acesta este monopostul Mercedes-AMG PETRONAS pentru sezonul următor. După luni de muncă asiduă, mașina tocmai a fost pornită la uzina din Brackley. Acum inginerii lucrează la ultimele setări înainte ca echipa să scoată mașina pe circuit, peste 20 de zile, la Barcelona.

Este o tensiune uriașă în uzină și în birouri. Ingineri, mecanici, tehniciei și șefi, toți sunt acolo. Toți își țin respirația în holul de la parter, acolo unde noul monopost de Formula 1 va fi pornit pentru prima dată.

Imaginile filmate la sediul Mercedes-AMG PETRONAS din Anglia arată trăirile celor care au lucrat la noul monopost: îngrijorare atunci când realizeză că trebuie să reseteze calculatorul mașinii, tensiune până în momentul în care aud motorul. Și da, acela este zgomotul pe care îl așteptau cu toții de luni de zile! Luni de muncă grea, dusă cu pasiune – și așa cum șefu Toto Wolff scrie în final – cu multă mândrie. Mercedes a luat titlul la Constructori de trei ori la rând, iar piloții săi au ieșit campioni mondiali în ultimii patru ani.

Comentati?

Your email address will not be published.