Mercedes SLC RedArt și SL designo Edition – Distracție în aer liber

,
1.31K 0

Vine primăvara cu pași repezi și pentru Mercedes-Benz. Compania cu stea în frunte lansează ediții speciale ale modelelor SL și SLC, la timp pentru sezonul plimbărilor în aer liber. SLC RedArt Edition și SL design Edition sunt pe drum spre showroom-uri. Se pot rezerva începând de astăzi.

Elemente exterioare și interioare de culoare roșie subliniază caracterul ultra-sportiv al noului SLC RedArt Edition. Mașina vine cu un splitter frontal, ace roșii și negre în grila de tip diamant și inserții roșii pe aripi și în difuzorul de aer din spate.

Ediția specială SLC aleargă pe jante din aliaj de 18 inchi cu 5 spițe duble, cu finisaj lucios și discuri de frâne perforate și etriere roșii.

SLC RedArt Edition

Interiorul noului SLC RedArt Edition amplifică firea sportivă a mașinii grație inserțiilor de piele nappa și a cusăturilor contrastante roșii. Pe tetiere se regăsesc logo-urile acestei ediții speciale. Șoferul va ține în mâini volanul sport și va putea regla personalitatea mașinii prin intermediul butonului DYNAMIC SELECT. Alături de pasagerul din dreapta, va beneficia de sistemul de încălzire la nivelul gâtului, AIRSCARF.

Cât despre modelul însetat de putere Mercedes-AMG SLC 43 RedArt Edition, acesta vine cu vopseaua gri magno designo și argintiu iridiu magno, care fac această mașină să întoară privirile în trafic. Elemente decorative roșii în partea frontală, dar și posterioară, transformă acest roadster într-un veritabil prădător pe șosele.

SLC RedArt Edition

Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră cu inserții din piele de culoarea perlei și nappa argintie, iar tetierele sunt încadrate de elemente din carbon. Gama exlusivistă de dotări include volanul sport multifuncțional, comutatorul AMG E-SELECT, logo-ul AMG și finisaje din aluminium și carbon.

Mercedes-Benz SL design Edition, oferit exclusiv în nuanța albastru strălucitor, cu jante AMG forjate de 19 sau 20 de inchi și inserții cromate are acum acel fler al supercar-urilor. Statutul special de Roadster este subliniat de prezența emblemelor amplasate lateral între logo-urile cromate.

SL designo Edition

Odată ce te așezi la volanul SL-ului, ești copleșit de atmosfera oferită de materialele de înaltă calitate cum ar fi pielea de culoarea porțelanului și pielea neagră nappa. Finisajul în nuanțe de porțelan al acoperișului se potrivește perfect cu atmosfera intimă asigurată de lumina ambientală, de volanul sport multifuncțional cu 3 spițe, finisat în două culori și de pielea nappa de culoarea porțelanului.

SL designo Edition

SL beneficiază de toate dotările decapotabilelor Mercedes, inclusiv de sistemul de încălzire a gâtului AIRSCARF. Alte sisteme de siguranță și de asistență, cum ar fi DISTRONIC, Active Brake Assist cu funcție de traversare a intersecțiilor, Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist și Pre-Safe Plus sunt dotări standard.

Comentati?

Your email address will not be published.