50 de umbre ale lui Grey și un Mercedes CLK

,
2.6K 0

Un Mercedes CLK apare în cel mai așteptat film al anului, “50 de umbre ale lui Grey”. Personajul principal Christian Grey conduce modele Audi tot filmul, dar partenera sa de pe ecran, Anastasia Steele, se găsește la un moment dat la volanul unui Mercedes împrumutat de la cea mai bună prietenă, colega sa de cameră, Kate.

50 Shades of Grey - Mercedes-Benz CLKProbabil că mulți dintre voi ați citit deja cele trei volume “50 de umbre ale lui Grey”, din moment ce s-au vândut 40 de milioane de copii ale seriei în întreaga lume. Și mai mulți dintre voi probabil că și-au făcut rezervare la premiera filmului în cinematografe. Și probabil că și mai mulți dintre voi nu ați putut găsi un loc la cinema. Trebuie să știți că nu sunteți singuri. Și iată o consolare înainte să ajungeți să vedeți filmul care va fi lansat oficial de Ziua Îndrăgostiților.

 

Alertă spoiler!

Mașini super rapide, avioane particulare de lux și elicoptere sunt mijloacele de transport din filmul pe care îl așteptăm de când best seller-ul scris de E.L. James, “50 de umbre ale lui Grey”, a ajuns pe rafturile librăriilor.

Omul de afaceri super autoritar, Christian Grey, obiectul pasiunii și cel care îi comandă personajului feminin, conduce un SUV Audi și un R8 Spyder, pe care adoră să le numească “jucăriile” sale rapide.

La începutul cărții, partenera sa de pe ecran, Anastasia Steele, are un VW Beetle, bătrân și albastru, pe care îl alintă “Wanda”, în timp ce Christian îl numește simplu “capcană a morții”! Dar – și acesta este motivul pentru care am adus filmul pe site – Anastasia conduce ocazional un Mercedes CLK, împrumutat de la prietena cea mai bună. Mașina lui Kate Kavanaugh este prezentată ca fiind un mijloc de transport rapid, sigur și spațios, care o duce pe Anastasia la hotelul domnului Grey pentru un interviu și, în ziua următoare, pentru o sesiune foto pentru ziarul universității, așa că CLK-ul negru face parte din intriga filmului.

50 Shades of Grey - Mercedes-Benz CLK“Din fericire, Kate mi-a împrumutat Mercedes-ul ei CLK. Nu sunt sigură că Wanda, vechiul meu VW Beetle, ar fi ajuns la timp. Oh, Mercedes-ul e distractiv de condus și kilometrii se duc unul după altul atunci când calc pedala până la podea”, spune ea.

Deși iubește și Volkswagen-ul, și CLK-ul, Anastasia renunță la ele pentru un Audi A3, apoi pentru un Saab, după ce mașina ei este vandalizată de una dintre fostele partenere ale lui Christian. La finalul blockbuster-ului, o vom vedea la volanul unui Spyder ca al lui Christian.

Se pare că cei de la Audi nu au influențat-o pe autoarea E.L. James să le includă mașinile în trilogie și au recunoscut că au fost chiar surprinși să vadă că modelele lor sunt pomenite în cărți de 16 ori.

Noi atât vă spunem. Vedeți restul în cinematografe, începînd cu 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților.

Comentati?

Your email address will not be published.