Din Paris cu dragoste – Mercedes-Benz, în lumina reflectoarelor la salonul auto din Franța

,
1.56K 0

Paris are ceva anume, acel ‘’je ne sais quoi’’, ce îi atrage pe oameni din toate colțurile lumii, ca un magnet. Dar se pare că are același efect și asupra mașinilor. Mercedes-Benz pregătește o armată veritabilă pentru Salonul Auto de la Paris, program să înceapă pe 1 octombrie.

Are loc o dată la doi ani și se bucură de reputația că este unul dintre cele mai tari evenimente din calendarul auto. Mondial de l’Automobile debordează de exclusivitate, pentru că producătorii auto caută atenția de care au dus lipsă toată vara.

Salonul Auto de la Paris din 2014 a atras 1.250.000 de oameni. Cum va fi anul acesta? Mercedes-Benz și-a făcut deja planurile. Haideți să vedem ce aduce brand-ul cu stea în frunte în orașul luminilor?

  1. Mercedes-AMG GT C Roadstermercedes-amg-gt-c-roadster

Este noua atracție din oraș. Decapotabila AMG GT a fost suspusă unor teste intense în ultimele luni, totul culminînd cu cel mai recent clip promoțional: silueta roadster-ului arătată recent într-o fotografie alb-negru nu arată mare lucru. Cea mai nouă decapotabilă a companiei premium vine cu acelaș motor V8 de 4,0 litri, dar, cel mai probabil, cu un plus de putere, pentru a contracara caroseria rigidizată.

  1. Mercedes-AMG GT RMercedes-AMG GT R (11)

Bestia Verde cu elemente active de aerodinamică, dresată de piloții de curse și unsă cu toate alifiile supercarurilor, va fi una dintre cele mai intersante prezențe la Paris.

Cu cei 585 CP de sub capotă, GT R este cel mai puternic vehicul construit vreodată la Affalterbach. Iar cifrele o demonstrează: ajunge la 100 km/h în doar 3,6 secunde, pe drumul spre viteza maximă de 318 km/h.

  1. Mercedes-Benz E-Class All-Terrain 2017

    Mercedes-E-Class-All-Terrain

Programat să rivalizeze cu Audi A6 Allroad și supus recent unui program intensiv de teste, Mercedes-Benz E-Class All-Terrain ar trebui să-și facă drum spre Paris peste două săptămâni. Cu o gardă la sol mai mare, care ar ridica clasicul break cu 4 centimetri, noul E All-Terrain va folosi motoarele care se regăsesc și sub capota limuzinei și break-ului. Noul model E-Class va fi oferit standard cu tracțiune integrală 4Matic.

 

  1. Concept electricmasini-electrice-mea

Plănuind să electrifice toată gama SUV, Mercedes-Benz face primul pas la Paris. Compania a înregistrat deja denumirea EQ pentru viitoarea sa gamă electrică. Primul Mercedes-EQ vine la Paris sub forma unui concept construit pe platforma modulară electrică (MEA) dedicată mașinilor pe baterii. Primul automobil care va folosi această platformă va fi lansat până la finele deceniului.

 

  1. Mercedes GLC 43 4Matic CoupeMercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé (12)

Propulsat de motorul V6 biturbo, dezvoltînd 367 CP și un cuplu maxim de 520 Nm, GLC 43 4Matic Coupe aleargă de pe loc până la 100 km/h în 4,9 secunde. Fiind fuziunea perfectă între caracterul sportiv și eleganță, SUV-ul Coupe dotat cu transmisia automată 9G-Tronic vine la Paris cu viteză maximă: 250 km/h.

Comentati?

Your email address will not be published.