Asortează-ți stilul cu mașina! Iată noua colecție de accesorii Mercedes-Benz

,
1.49K 0

Colecția Mercedes-Benz 2016 este pregătită să-și facă drum spre inimile clienților. Catalogul tipărit în mai multe limbi, cu peste 540 de produse prezentate detaliat este acum disponibil într-un format care îl face ușor de răsfoit, 21 x 27 centimetri. 

Ceasuri elvețiene, brelocuri elegante elegante, noi echipamente sport de la HUGO BOSS, geamantane rezistente de la Samsonite și, în premieră, produse de Mercedes-Maybach Driver’s Choice Collection de la MAYBACH – ICONS OF LUXURY. Cataloagele sunt disponibile în germană, engleză, franceză, spaniolă, italiană, olaneză, rusă și chineză și au fost deja distribuite partenerilor Mercedes-Benz.

Nu mai puțin de unsprezece categorii, cum ar fi “Black Edition”, “Ceasuri”, “Sport”, “Modă”, “Călătorii” și așa mai departe, dovedesc – dacă mai era necesar – diversitatea gamei de produse din cadrul Colecției Mercedes-Benz 2016.

Ceasul ‘MB Automatic’ inclus în secțiunea “Black Edition” reprezintă una dintre atracțiile principale ale colecției. Lansat într-o ediție limitată de numai 500 de unități, ceasul este acționat de mecanismul automat ETA 2824-2, vizibil prin capacul de sticlă transparentă. Un cadran negru cu efect 3D, un logo cu steaua în trei colțuri, sticla de safir și cureaua din piele completează înfățișarea impecabilă a ceasului elvețian. Piesa rezistă la apă și are un diametru de 43 de milimetri.

În premieră, colecția exclusivistă MAYBACH – ICONS OF LUXURY se regăsește, de asemenea, în catalog, pentru a satisface dorințele celor mai pretențioși dintre clienți. Călcînd pe urmele limuzinei ultra luxoase Mercedes-Maybach S-Class, noua colecție stabilește noi standarde în segmentul de lux.

Colecția include, printre altele, și genți business sau de voiaj, negre, prezentînd cusături contrastante bej pe mâner și de-a lungul fermoarelor. Gențile sunt lucrate manual în Germania, din piele naturală. Toate vin însoțite de celebrul logo Mercedes-Maybach.

Set pentru vin Mercedes-Benz

Colecția 2016 include și obiecte neașteptate: un coș de picnic care include farfurii și cești de porțelan, un tirbușon și tacâmuri, dar și o față de masă din bumbac.

Tot în premieră, Mercedes-Benz le oferă doamnelor elegante și rafinate un parfum de mimoze și violete, într-o sticlă de 60 de mililitri, cu pulverizator.

 

Comentati?

Your email address will not be published.