Avantaj de 29% pentru Daimler
, / 1012 0
Daimler AG

Avantaj de 29% pentru Daimler

SHARE
Home Stiri auto Avantaj de 29% pentru Daimler

Reuters a publicat zilele trecute creşterea înregistrată în trimestrul al treilea de Daimler AG, producătorul german de maşini şi camioane. Avantajul obţinut s-a datorat în mare parte vânzărilor Mercedes-Benz Cars, ceea ce a surprins investitorii, îngrijoraţi din cauza recesiunii.

Trimestrul al treilea a fost cel mai bun din istoria companiei, în mare parte datorită lansării pe piaţă a unor noi modele Mercedes-Benz, dar şi creşteri cererii în China. Daimler a afirmat că va menţine previziunile pentru anul în curs pentru diviziile sale, inclusiv Daimler Trucks, acolo unde încasările pe trimestru au crescut cu 17% la 618 milioane de euro.

Daimler va da publicităţii preţul unei acţiuni pe 23 octombrie, preţ ce a crescut cu 3.2% ajungând astfel la 58,51 de euro. Conducerea grupului a mai spus că se aşteaptă la un flux de numerar pentru business-ul industrial în cel de-al treilea trimestru, ce exclude efectele achiziţiilor şi cesiunilor de aproximativ 2.9 miliarde de euro.

Daimler AG, Hauptversammlung, 09.04.2014 in Berlin

„Rezultatele sunt cu siguranţă mult mai bune decât ne-am fi aşteptat noi. Acest lucru dovedeşte faptul că ameninţarea cu care ne-am confruntat în ultimele săptămâni este nefondată”, a spus Frank Biller, un analist din Stuttgart.

Cel de-al treilea trimestru a înregistrat cele mai bune vânzări din istoria Mercedes-Benz, cu  o creştere de 11.9%. Conform spuselor lui Ola Källenius, Member of the Divisional Board of Management of Mercedes-Benz Cars responsabil pentru Marketing & Sales, cel de-al patrulea trimestru din 2014 va începe cu o creştere de două cifre.

Şeful Daimler, Dieter Zetsche, a confirmat la începutul acestui an, faptul că în ciuda lansării recente a unor noi modele mai mici şi mai ieftine, modelul C-Class rămâne cel mai bine vândut vehicul al producătorului german de maşini de lux.

Comentati?

Your email address will not be published.