Smart vrea să te bucuri de primăvară cu ediția fortwo flashlight

smart fortwo flashlight
,
1.29K 0

Dacă arunci o privire în calendar, apoi pe fereastră vei vedea ceva zăpadă, pentru că, evident, suntem în mijlocul iernii. Dar asta nu i-a împiedicat pe cei de la smart să se pregătească pentru primăvară cu o ediție specială fortwo.

Un model smart foarte colorat este modalitatea perfectă de a ne aminti că oricât de grea și neplăcută e iarna, urmează primăvara. Acestea fiind zise, faceți cunoștință cu ediția smart fortwo flashlight, disponibilă în Europa ca model cabrio cu motor pe benzină sau în versiune electrică.

De vreme ce vorbim despre o ediție specială, smart a vrut să iasă în evidență, astfel ediția fortwo flashlight are părți ale caroseriei vopsite într-o nuanță de alb cristal mat, exclusiv pentru această ediție. Ca alternativă, se poate opta și pentru culoarea neagră.

Printre celelalte trăsături distinctive se numără grila frontală de culoare neagră, jantele negre din aliaj, în contrast cu celula de siguranță de culoare portocalie, capacele oglinzilor exterioare și capacele roților.

La interior, ediția smart fortwo flashlight primește tapițerie din piele neagră cu inserții din material negru pe spătarele scaunelor, cusături portocalii și un volan sport din piele, în trei spițe.

Modelul a fost lansat la Salonul Auto de la Detroit și va ajunge la primii clienți cel mai probabil în luna aprilie.

Mai jos aveți variantele de prețuri pentru Europa:

smart fortwo flashlight cabrio

Motor/putere
Motorizări
Cilindree
Preț în € (incusiv TVA)
1.0 l (52 kW/71 CP) benzină mhd
motor aspirat cu 3 cilindri în linie
999 cc
17,580
1.0 l (62 kW/84 CP) benzină
motor turbo 3 cilindri în linie
999 cc
18,150
55 kW
electric drive
Motor Electric (magneto-electric motor)
€22,992

 

Comentati?

Your email address will not be published.