Sprinter cu pedigree

Mercedes-Benz Sprinter transformat în clinică veterinară
,
2.25K 0

“Ooo, ce drăguț!” Asta aude acest doctor în fiecare zi! Doar că remarca nu prea se referă la el. Ci la vehiculul său, un Mercedes-Benz Sprinter cu pedigree. Veterinarul și-a transformat autoutilitara într-o clinică mobilă pentru tot felul de animale.

Dr. Venkat tratează pisica din postura de veterinary mobil. Veterinarul Venkat Kuncharapu și-a transformat total Sprinter-ul într-o clinică mobilă, care merge acasă la pacienți. Cei mai mulți posesori de animale sunt îngroziți de reacția patrupezilor în timpul unei vizite la veterinary, chiar dacă este vorba despre un consult de rutină. Uneori, doi doctori și trei asistente nu sunt suficienți pentru a ține un cățeluș nemișcat. Așa că doctoral Kuncharapu a văzut aici o oportunitate de afacere. A cerut, în Sprinter-ul său, o masă care se poate ridica electric, un frigider pentru păstrarea medicației, un sistem de anesteziere, un microscop și cam tot ce-l ajută să execute mici intervenții medicale de care ar putea avea nevoie pacienții săi canini sau feline.

Citește aici despre un Sprinter personalizat care livrează prăjituri!

Sprinter-ul are un rezervor pentru apă și produce singur electricitate. O companie care se ocupă cu modificări auto i-a transformat autoutilitara într-un bloc operator și laborator de care nici câinilor și nici pisicilor nu le este teamă. “Cum se deschide ușa, câinile fuge înăuntru”, spune posesorul unui cățel, complet fascinat de relația dintre prietenul său lătrător și veterinar. “Încă un client mulțumit”, susține doctorul. Și Labradorul alb care stă lângă el pe masa acționată electric, este total de acord.

Dr. Kuncharapu a crescut cu animale, a avut grijă de ele toată viața și a visat mereu să aibă propria clinică. În acest moment, îmi trăiesc visul. Mercedes-Benz mi l-a îndeplinit!”, spune printre “ham ham”-uri, codițe fericite și „miau”-uri. După 10 ani de muncă într-un birou aflat într-un cartier din Los Angeles, California, dotorul face exercusii zilnice în toată zona orașului, pentru a le fi de ajutor celor care nu pot merge la o clinică veterinară.

Mâinile sus pentru doctor și pentru clinica sa veterinară din Sprinter. Sau poate ar trebui să spunem “Lăbuțele sus!”? Da, știm, nu credeți până nu vedeți, așa că iată filmarea:

 

Și avem vești bune pentru veterinar, în cazul în care se va gândi să-și extindă afacerea. Mercedes-Benz Sprinter va fi produs și în Statele Unite. În acest moment, pentru orice comandă de Sprinter, vehiculul se livrează dezasamblat și asamblat în Carolina de Sud. În prezent, piața din Statele Unite este cea mai mare pentru Sprinter din afara Germaniei.

Comentati?

Your email address will not be published.