Ziua cățeilor Mercedes-Benz: Copilotul meu latră!

,
1.96K 0

Mercedes-Benz a sărbătorit Ziua Cățeilor. Așa că toți fanii de pe Facebook au fost invitați să încarce o fotografie a cățelușului lor și a Mercedes-ului lor. Haideți să vedem ce a ieșit.

Este invazia cățeilor pe pagina de Facebook a Mercedes-Benz SUA. Pagina cu peste 4 milioane de fani este plină de cățeluși: toate culorile, toate rasele, toate tipurile de pasageri cu blană au apărut de nicăieri ca să latre și să dea din coadă acolo.

Am vorbit suficient, haideți să începem… să lătrăm! Așadar, faceți cunoștință cu cei mai blănoși dintre pasagerii Mercedes-Benz.

Începem cu un ciobănesc german într-o limuzină germană. Este încă un puști, așa că… abia acum începe să învețe să șofeze. Fotografie încărcată de Cristina M.

Photo courtesy of Cristina M.

Acum mergem tocmai în Franța. De fapt, suntem tot în America, dar bulldog-ul ale cărui urechi flutură în vânt este francez. Fotografie încărcată de Royce the Frenchie.

Photo courtesy of Royce The Frenchie

Cățelul acesta simte confortul deplin oferit de suspensia pneumatică, așa că a adormit în brațele stăpânei. Fotografie încărcată de Ashley K.

Photo courtesy Ashley K

Acest cocker drăguț este un pic supărat. S-ar putea să fie pentru că stăpânul nu vrea să-i cedeze cheile de la mașină. Fotografie încărcată de Andrea G.

Photo courtesy of Andrea G.

Și ce cățel elegant avem aici! Poartă papion și un costum. Ah, scuze, nu e costum, este culoarea lui naturală. Cu adevărat stilat. Fotografie încărcată de Tony’z Nation.

Photo courtesy of A Tony'z Nation

Purtînd puloverul de Crăciun (de data asta, fără reni) și afișînd o expresie tipică pentru un selfie, avem aici un șofer excelent. Fotografie încărcată de Lisa S.

Photo courtesy Lisa S.

Fii atent la drum, Yorkie drăguț! Vă vine să credeți ce aptitudini de a șofa are micuțul acesta? Fotografie încărcată de Gregory M.

Photo courtesy of Gregory M.

Nu, dragă, nu ai voie să stai pe scaunul șoferului. Așa că, te rog, măcar de data asta, ia un loc pe bancheta din spate. Acest cățel argintiu visează să conducă el însuși în fotografia încărcată de Kush I.

Photo courtesy of Kush I.

Primul venit, primul servit. Așa că puneți-vă centurile de siguranță și haideți să mergem, ce mai așteptați? Fotografie încărcată de Will L.

Photo courtesy of Will L.

Am ajuns? Întreabă el după ce a bătut țara în lung și-n lat ajutîndu-și stăpânul să schimbe treptele. Fotografie încărcată de Monica C.

Photo courtesy of Monica C.

O grămadă de bulldogi francezi! Un Mercedes plin de bulldogi francezi, am putea spune. Dar oare unde are de gând să sea șoferul? Fotografie încărcată de Richard S.

Photo courtesy of Richard S

Am mai văzut noi scaune de copii, dar niciodată n-am văzut scaune de căței. Acești trei muschetari au însă locuri speciale. Fotografie încărcată de Sheila I.

Photo courtesy of Sheila I.

Întoarce aici, ușor, așa, bravo. Mulțumim pentru că ne-ai dus în siguranță la destinație, cățel super drăguț. Fotografie încărcată de Stephanie C.

Photo courtesy Stephanie C.

Și aici nu avem doar piloți și copiloți, ci și paznici. Unii destoinici, după cum puteți vedea în fotografia încărcată de Will C.

Photo courtesy Will C

Fie că este un CLK decapotabil sau bancheta din spate a unui GLK 4Matic, suntem siguri că stăpânii fac tot ce pot pentru ca animăluțele lor răsfățate să călătorească în cel mai confortabil mod posibil.

Comentati?

Your email address will not be published.