Honda se ia la întrecere cu un C-Class

Mercedes-Benz C-Class
,
1.56K 0

Honda se ia la întrecere cu un Mercedes-Benz C-Class! Nu, nu este vorba despre mașina japoneză Honda! Ci despre fotbalistul japonez Honda! Mijlocașul de la AC Milan, Keisuke Honda, a devenit imaginea Mercedes-Benz în Japonia și a jucat într-o serie de spoturi publicitare.

Keisuke Honda a semnat un contract de sponsorizare cu Mercedes-Benz chiar cu o zi înaintea zilei sale de naștere, pe 12 iunie. A împlinit 28 de ani pe 13 iunie. Devenit senzație peste noapte la naționala Japoniei, Honda a filmat recent filmele de promovare pentru Mercedes-Benz. Mai întâi, Honda se holbează în farurile LED ale unui C-Class ca într-un joc de intimidare, în clipul difuzat recent în Țara Soarelui Răsare.

Cel de-al doilea video arată o cursă unu la unu cu un Mercedes-Benz C-Class Station Wagon. Așa că doamnelor și domnilor, plasați-vă pariurile înainte să urmăriți clipul ca să vedeți cine e mai rapid:

Honda se ia la întrecere cu un C-Class, chiar dacă echipa sa, Milan, are un sponsor auto care a monopolizat elita fotbalului european. Keisuke Honda este obligat să conducă un Mercedes la orice apariție publică.

Fotbalistul japonez a adus tone de bani la Milan. De curând, un producător de pneuri a semnat un contract de sponsorizare în valoare de 2,5 milioane de euro cu rossonerii. Este cea de-a doua firmă japoneză care intră în joc cu Milan de la sosirea lui Honda în Italia, la începutul anului.

Așadar da, Honda este o fabrică de bani pentru AC Milan. În ianuarie 2014, când italienii l-au adus de la ȚSKA Moscova, toată lumea a crezut că mutarea a fost doar o cascadorie publicitară tipică pentru Serie A. când l-a luat de la ruși, Milan a câștigat o cursă cu Chelsea, Valencia, Atletico Madrid și Mancheter City, care încercau, de asemenea, să obțină semnătura lui Honda pe un contract de milioane de euro. În prezent, cifrele financiare ale lui Honda ajung 2,75 de milioane de euro pe an. Dar evident, fotbalul nu este singura lui sursă de venit.

Keisuke Honda Mercedes-Benz C-Class

Chiar dacă a marcat la primul meci în care a fost integralist, mijlocașul japonez a avut un prim sezon dezamăgitor în Italia. “Eu nu sunt așa”, a declarant el. Dar mai târziu, totul s-a schimbat pentru numărul 10 de la Milan. Până la începutul toamnei, a devenit numărul 1 în echipa lui Filippo Inzaghi. Cu șase goluri marcate în campionat, Honda se află în cursa pentru a deveni goalgetter în Serei A, clasament condus în prezent de Carlos Tevez de la Juventus, care a marcat până acum, de 9 ori.

Cât despre echipa națională, fotbalistul care este noua imagine Mercedes-Benz are deja 50 de selecții în palmares, începînd cu 2008, jucînd la Campionatul Mondial din 2010, Campionatul Mondial din 2014 și câștigînd Cupa Asiei în 2011, turneu la care a fost desemnat cel mai bun jucător.

Cu o imagine impecabilă de familist și căsătorit din 2008 cu o frumusețe japoneză care încă este educatoare la grădiniță, Keisuke Honda este tatăl mândru al unui băiat.

Comentati?

Your email address will not be published.