Mercedes-Benz SL 400 testat de Car Magazine

,
1.73K 0

Noul Mercedes-Benz SL 400 entry-level, versiunea V6, este testat de Car Magazine, iar roadsterul face o impresie destul de bună, așa cum urmează să vedeți mai jos.

Au fost V8 și V12, dar acum Mercedes-Benz a decis că este momentul potrivit pentru a oferi o versiune entry-level a SL-ului. Așa că, iat-o, SL 400 V6, care a fost recent testată de Car Magazine.

Nu vă speriați de eticheta entry-level, pentru că Mercedes-Benz SL 400 încă poate sprinta de la 0 la 100 km în 5,2 secunde, în timp ce este cu £10.000 mai ieftin ca SL 500, cu un preț de pornire de £72,500.

Puterea sa vine dintr-un motor biturbo V6 pe benzină, care dezvoltă 329 CP la 5.250 rpm și un cuplu maxim de 480 Nm generați între 1.600-4.000 rpm, transmis către puntea spate printr-o cutie automata cu șapte trepte.

Roadster-ul Mercedes a făcut o impresie bună în ceea ce privește aspectul și comportamentul:

“Puține mașini pot rivaliza cu adaptabilitatea acestui roadster, cu elemente de decapotabilă frumos proiectate și atrăgătoare, cum ar fi sistemul de încălzire a gâtului, Airscarf, și panelurile pentru acoperiș cu control al luminozității.”

“Acesta este un V6 complet nou și ne întrebăm dacă injecția directă poate fi trasă la răspundere pentru un mârâit foarte atipic pentru SL la pornire. Pârâie și trăncăne și certat cu tot ceea ce înseamnă feeling-ul de roadster Mercedes.

Pentru verdictul final și pentru analiza completă, aruncați o privire la articolul original din carmagazine.co.uk.

 

Comentati?

Your email address will not be published.