Sprinter Carlex Design – urcă în vanul meu, avem prăjiturele

,
2.36K 0

Dacă a existat vreodată vreun Mercedes-Benz Sprinter care să i se potrivească lui Darth Vader sau oricărui alt personaj negativ care-ți trece prin cap, atunci această creație Carlex Design trebuie să fie. Uite câtă opulență malefică!.

Începe de afară. Poate că nu sunt chiar atât de multe modificări aduse unui Mercedes-Benz Sprinter standard – doar spoiler-ul față, jantele și geamurile închise la culoare – dar sunt suficiente pentru a-l face să arate amenințător. Fotografiindu-l pe un fundal negru și o suprafață lucioasă cu un pic de ceață sinistră plutind în jurul lui, cu siguranță amplică dramatismul (la fel ca și intervențiile în Photoshop).

carlex-design-sprinter-mercedesblog.com-14

Însă interiorul e cel care-ți ridică perii pe spate. Ai impresia că te uiți la sala tronului a unui rege extrem de bogat și de crud, înghesuită toată într-o dubiță. Intri și simțiți că ar trebui să faci o plecăciune sau să îngenunchiezi chiar, ori ăsta ar putea fi ultimul moment pentru tine în care capul s-ar mai bucura de conexiunea cu restul corpului.

Deci ar trebui să se vândă bine. Carlex Design știe că acest gen de imagine acaparează mințile parveniților din partea de est a lumii, fie că vorbim de Rusia, Orientul Mijlociu sau China. Practic, nu ai cum să dai greș cu piele și finisaje aurite.

carlex-design-sprinter-mercedesblog.com-11

Sprinter-ul de la Carlex Design folosește cea mai fină piele pentru scaune (are patru locuri în spate și două în față) ce poate fi comandată în peste 40 de culori diferite, alături de elementele din aluminiu sau oțel din cabină. Există și o grămadă de lemn și de covoare din material moale pentru a-ți liniști simțurile atunci când te uiți la televizor, dar și toate celelalte elemente ale sistemul multimedia premium cu care este dotată mașina.

carlex-design-sprinter-mercedesblog.com-4

Tot acest lux ar fi nimic fără confort, așa că Sprinter-ul de la Carlex Design vine dotat cu o suspensie pneumatică, pentru că fiecare minte diabolică are nevoie de pace și liniște ca să-și pună cap la cap planurile de dominație mondială.

Nu se spune nimic despre prețul acestei extravaganți și nici dacă e ceva repetabil sau un unicat. Ca un fel de Death Star (Steaua Morții)…

Comentati?

Your email address will not be published.