Abia așteptat, Mercedes-Benz C-Class Cabrio a fost dezvăluit

,
2.87K 0

Cele mai recente simulări digitale dezvăluie design-ul final al mult așteptatului C-Class Cabrio de la Mercedes, programat să devină cea mai ieftină decapotabilă din portofoliul companiei.

Nou C-Class Cabrio va ajunge în showroom-urile Mercedes anul viitor, fratele său coupe fiind confirmat deja pentru luna septembrie.

Platforma sa MRA va fi preluată direct de la limuzina C-Class, o decizie previzibilă, avînd în vedere mutarea de lux a viitoarelor E-Class Coupe și Cabrio la structura modelului de dimensiuni mai mari.

Noul Cabrio va veni cu acoperiș textil, o soluție care prezintă avantaje inerente în ceea ce privește atât masa, cât și prețul vehiculului. În privința design-ului, Mercedes C-Class Cabrio va fi superior modelului S-Class Coupe în ceea ce privește aerodinamica, spune șeful departamentului de design, Gorden Wagener, care insistă ca C-ul „se va conduce mai bine decât va arăta”.

Mercedes-Benz C-Class Cabrio va rivaliza cu mașini ca Audi A5 cabrio și BMW Seria 3 cabrio, un teritoriu acoperit în prealabil, deși într-un mod amplu, de către CLK cabrio și vechiul decapotabil E-Class, care se apropie mai mult de dimensiunile BMW-ului Seria 6.

Comentati?

Your email address will not be published.