Poliția din New York a comandat 250 de smart-uri fortwo

,
1.62K 0

Primele 100 de smart-uri fortwo au fost deja livrate către Departamentul de Poliție de la New York. Alte 150 de vehicule au fost comandate și urmează să fie predate polițiștilor americani. Prin această comandă uriașă, NYPD își înlocuieșe flota de motociclete cu trei roti folosită anterior pentru intervenții în spațiul urban.

Dacă smart fortwo se descurcă la New York, se va descurca oriunde. Și asta pentru că poate parca oriunde. Cu o lungime de 2,69 metri și cu o rază de bracaj de numai 6,95 metri, smart ‘’forcops’’ este agil, destul de spațios pentru New York smart fortwoun vehicul din clasa sa și cu siguranță oferă încredere celui aflat la volan. Sunt probabil motivele pentru care Biroul de Servicii de la New York a ales să suplimenteze flota deja existentă de 9000 de vehicule a forțelor de ordine locale cu 250 de smart-uri fortwo. Minuscula mașină de poliție aduce un plus de confort în comparație cu vehiculele cu trei roți: oferă aer condiționat, dar și protecție, pentru a transforma rondurile în timpul verilor toride newyorkeze, suportabile pentru cei care asigură paza orașului.

Smart-urile care aparțin Poliției de la New York sunt, evident, vopsite în alb și albastru. Vehiculele au fost dotate cu echipament specific intervențiilor de urgență, cum ar fi girofar cu lumină albastră și terminale radio.

Ofițerul de poliție Ralph Jefferson și-a luat în primire smart-ul și este încântat. “Smart-ul este spațios și agil și îmi face munca mult mai ușoară. Iar mulți dintre cei care ne văd pe străzi spun că micuțele mașini de patrulare sunt chiar drăguțe’’, povestește polițistul în timp ce își face rondul prin cartierul Chinatown din Manhattan.

New York smart fortwo

Comentati?

Your email address will not be published.