Pariul de 7 miliarde de euro: Mercedes electrifică toată gama

,
4.88K 0

diesel-om654

1: GAME NOI DE MOTOARE PE BENZINĂ ȘI PE MOTORINĂ

Apariția progresivă a unei noi familii de motoare pe benzină și pe motorină va fi primul pas către stabilirea unor noi standarde de eficiență pentru întreaga industrie.

Două noi motoare pe benzină cu patru și șase cilindri, vor fi lansate în 2017: o unitate cu șase cilindri în linie (M 256) cu un starter integrat (ISG) și un nou motor cu patru cilindri cu starter acționat prin curea (RSG).

Pe frontul diesel, după debutul gamei de motoare OM 654 alături de noul E 220 d, există planuri atât pentru extinderea acesteia cu noi versiuni de putere, cât și pentru montarea longitudinală sau transversală pe modelele cu tracțiune față, spate sau integrală, cu alte cuvinte, inclusiv pe gama compactă Mercedes.

O inovație importantă va fi alimentarea la bord cu o tensiune de 48 de volți, o putere de patru ori mai mare decât cea oferită de sistemele actuale de 12 volți, dar fără structura adițională de siguranță a unui sistem de înaltă tensiune. Funcțiile hibride importante cum ar fi “recuperarea energiei”, “boost” și rulare în modul electric pot fi realizate, în premieră, fără componente de înaltă tensiune.

O altă noutate este filtrul de particule pentru mașinile pe benzină, care va fi introdus în premieră pentru întreaga industrie anul viitor, pe S-Class facelift. S-Class nu va fi singurul model care va primi acest filtru, acesta urmând să va devină disponibil treptat pe întreaga gamă Mercedes.

Pages : 1 2 3 4 5

Comentati?

Your email address will not be published.