Mercedes GLC este „Cel mai 4×4 SUV premium” din România

,
2.77K 0

Mercedes GLC, intrat în portofoliul de modele al casei germane în 2015, a câştigat titlul „Cel mai 4×4 SUV premium” din România.

Beneficiar al unei echipări de excepție atât în privința confortului cât și al sistemelor de asistare on și off-road, Mercedes Benz GLC a impresionat toți membri juriului atât în probele pe șosea cât și în off-road, fiind desemnat „Cel mai 4×4 SUV Premium” din România.

„Felicităm organizatorul competiției „Cel mai  4 x 4” pentru că a pus la dispoziție, din punct de vedere logistic, cele mai bune locații din zonă pentru desfășurarea în condiții excelente a probelor on-road si off-road. Competiția a fost una strânsă care ne-a făcut plăcere și care a scos la iveală capabilitățile off-road ale modelelor din teste.  Premiul „Cel mai 4×4 SUV Premim” câstigat de Mercedes-Benz GLC certifică capabilitatea modelului nostru și în teren accidentat, întărind astfel și preferințele clienților noștri care l-au ales și îl aleg în număr foarte mare. „Cel mai 4 x 4” este o competiție unde am participat cu interes și la care, la următoarea editie ne exprimăm interesul de a participa și cu alte modele,” a declarat Aurelian Cârlan, Director Sucursală Autoklass.

Pentru a fi eligibile în această competiţie, modelele prezente au intrat în vânzare în România în primul semestru al anului 2016. Toate modelele din concurs au avut echiparea pe care fabricantul a omologat-o pentru utilizarea rutieră obişnuită, nefiind permise îmbunatăţiri ale motorului, transmisiei, trenului de rulare sau caroseriei, inlcusiv în privința pneurilor, mașinile au fost echipate standard.

Competiţia „Cel mai 4×4” din România a ajuns la a XVI-a ediţie. Acordarea celor 4 distincţii s-a făcut în urma testelor efectuate pe 11 şi 12 iunie de către membrii juriului cu automobilele nominalizate în competiţie.

Comentati?

Your email address will not be published.