Jaguar F-Pace SUV – cele mai recente fotografii spion

Jaguar F-Pace
,
1.47K 0

Jaguar F-Pace, primul SUV din istoria brandului britanic, a fost surprins în timpul testelor din ajunul lansării programate pentru 2015.

Noul SUV va rivaliza cu viitorul Mercedes-Benz GLC, dar şi cu Porsche Macan. F-Pace va fi construit pe noua platformă versatilă iQ[Al], aceeaşi arhitectură din aluminiu aşteptată să stea la baza întregii game de modele Jaguar, inclusiv viitoarea generaţie a sedanului XF. Sistemul cu tracţiune integrală ar putea fi împrumutat de la Land Rover.

Gama de motorizări va fi cel mai probabil identică cu cea a noului Jaguar XE, ceea ce se traduce printr-o colecţie completă de motoare Ingenium cu patru cilindri. Acestea apelează la supraalimentare turbo şi sisteme stop/start, pentru a se conforma normelor de emisii Euro 6. Ulterior, F-Pace va putea fi comandat şi în compania unui V6 supraalimentat de 3 litri, pe benzină, prezent şi pe F-Type.

Cu o lungime estimată la 4.72 metri, Jaguar F-Pace are dimensiunile unui crossover de talie obişnuită, poziţionat la graniţa dintre un Macan şi un Cayenne. Design-ul va rămâne fidel liniilor trasate de conceptul C-X17, creat de Ian Callum.

Jaguar F-Pace va fi comercializat din primul semestru al anului viitor şi va fi construit la noua fabrică Jaguar, din Solihull.

Comentati?

Your email address will not be published.