Mercedes GLA facelift 2017 surprins pe cameră

,
1.67K 0

Mercedes GLA facelift 2017 își face apariția pentru întâia oară. Un prototip camuflat superficial a fost surprins pe cameră de către spionul amator Walko, înainte de premiera modelului, care va avea loc anul viitor.

În ceea ce privește design-ul, nu sunt vești prea importante. Cele mai evidente modificări vor fi concentrate asupra farurilor – acum beneficiind opțional de tehnologie LED – și asupra stopurilor. În plus, un șorț frontal mai coborât, o grilă revigorată și noi țevi de evacuare pot fi observate la prototipul abia camuflat.

Interiorul prezintă materiale noi și un panou nou de instrumente, alături de display-ul de dimensiuni mai mari oferit opțional. În plus, sistemul multimedia va deveni compatibil cu cea mai recentă generație de smartphone-uri și va oferi MirrorLink pentru dispozitive Apple și Android.

Motoare modernizate cu un consum de combustibil mai mic și cu valoare a emisiilor CO2 mai redusă fac parte, de asemenea, din această schimbare. CLA 45 AMG va avea cel mai mult de profitat. Motorul său turbo pe benzină de 2,0 litri și cu patru cilindri primește setări noi și o presiune de admisie superioară. În consecință, puterea va urca de la cota actuală de 360 CP la 381 CP și 475 Nm. Și CLA 250 va primi un motor revizuit, cu o putere totală care, de la 211 CP, crește la 218.

Și suspensia este nouă, cu o nouă setare adaptivă oferită în premieră, care îi permite șoferului să modifice caracteristicile de amortizare folosind comutatorul DYNAMIC SELECT pe două moduri, Comfort și Sport. Dynamic Select va fi acum oferit standard, atât la versiunile manuale, cât și la cele automate (transmisie 7G-DCT cu 7 trepte și dublu ambreiaj), cu excepția motoarelor de bază. Sistemul reglează răspunsul motorului, al transmisiei, al suspensiei, al direcției în patru moduri de rulare: Comfort, Sport, Eco și Individual.

Comentati?

Your email address will not be published.