Mercedes-Benz GLC – A meritat așteptarea!

Reclamă Mercedes-Benz GLC
,
1.61K 0

“A meritat așteptarea” este clipul care pune în scenă tehnologia inovatoare, măiestria și, da, răbdarea care au pus umărul la dezvoltarea noului Mercedes-Benz GLC – SUV-ul pe care întreaga lume l-a așteptat cu entuziasm.

A fost nevoie de zeci de prototipuri – spune vocea din clip – de sute de simulări de accidente și de răbdare fără limite pentru a crea un vehicul care arată, se conduce și gândește ca niciun altul.

Dotîndu-și SUV-ul cu sistemul de tracțiune integrală 4Matic, Mercedes a construit câte un GLC pentru toate gusturile, oferind o versiune pe benzină (GLC 250, motor turbo de 2 litri, 211 CP), o versiune plug-in hybrid (GLC 350 e, 320 CP) și două versiuni cu propulsie diesel (CLC 220 d cu 2,1 litri/170 CP și GLC 250 d, cu același moor de 2,1 litri, dar în versiunea cu 204 P). Cu 1.300 de euro mai ieftin ca vârful de gamă, GLC 220 d este, va fi, cu siguranță, în topul preferințelor celor interesați de GLC.

https://www.youtube.com/watch?v=MF12L_uIAzU

Și pentru că aceată reclamă vorbește despre o incursiune a GLC-ului în offroad, oare ce se ascunde sub costumul modern al acestui SUV? Avînd la bază platforma modulară MRA, SUV-ul care aparține familiei Clasei C vine cu un ampatament cu 33 de milimetri mai lung ca al limuzinei, ajungînd la 2.873 mm, în timp ce ecartametul crește cu 31 mm în față și cu 47 mm în spate. Toate aceste cifre alcătuiesc o mașină cu o lungime totală de 4.656 mm, o lățime de 1890 mm și o înălțime de 1639 mm. Mai solid ca predecesorul său, GLK, GLC-ul a fost supus unei diete serioase, avînd în componență o combinație ultra-inteligentă de materiale (oțel de înalt rezistență, aripi din aluminiu, capotă, acoperiș și suporți ai suspensiei din același material), toate ajutînd GLC-ul să scape rapid de 80 de kilograme, în comparație cu modelul pe care îl înlocuiește.

Și din punct de vedere, Mercedes-Benz GLC face un pas înainte, deținînd recordul în clasa sa, cu o valoare de 0,31. Dar cum se conduce acest monstru de offroad? Aflați din primul nostrum test: Mercedes-Benz GLC 220 d 4Matic. Talent înnăscut.

Comentati?

Your email address will not be published.