Mercedes lucrează deja la propriul său SUV Tesla

,
953 0

Replica celor de la Mercedes la viitorul SUV Tesla electric este deja pe planşa de lucru. Viitorul SUV eco de la Mercedes-Benz ar putea deveni realitate în 2017.

Conform site-ului olandez Autovisie, ideea a fost confirmată de însuși Dieter Zetsche, CEO-ul de la Daimler considerînd această perspectivă ca fiind una foarte interesantă… fără a oferi mai multe detalii.

Modelul în sine așteptat să servească drept punct de plecare pentru noul SUV coupe electric nu a fost confirmat deocamdată, dar cel mai probabil candidat pare să fie noul Mercedes-Benz GLC. Decizia celor de la Audi să pună bazele propriului SUV electric pe viitorul Q5 pare să confirme această supoziție.

Decizia de a apela la noul GLC ar putea aduce și o serie de avantaje, în special în ceea ce privește costurile de producţie, greutatea maşinii și prețul.

Până când cei de la Mercedes vor decide să dezvăluie mai multe informații despre SUV-ul lor secret cu zero emisii, putem doar să rămânem fermi pe poziție, privind la ce au de oferit Tesla și viitorul Model X.

Comentati?

Your email address will not be published.