Lewis Hamilton ne vorbește despre Marele Premiu al Malaeziei

,
1.35K 0

Marele Premiu al Malaeziei nu s-a desfășurat așa cum și-au plănuit cei de la Mercedes-AMG Petronas, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să-l ascultăm pe Lewis Hamilton vorbind despre acest circuit dificil.

Îți poți da seama că acest clip a fost filmat înainte de cursă după zâmbetul care nu părăsește figura lui Hamilton nici măcar o secundă. Dacă n-ai făcut-o deja, poți citi aici totul despre cursa de duminică, dar pentru moment, hai să ne concentrăm pe ceea ce are de spus campionul en titre.

El numește circuitul de la Sepang International “una dintre cursele de casă” și vorbește despre cât de mult îi place să meargă acolo în fiecare an, datorită suporterilor care îl primesc cu multă căldură și diverselor evenimente care au loc înaintea cursei.

Intră apoi într-o serie de detalii tehnice referitoare la configurația circuitului, insistînd pe gradul de dificultate al primei curbe, care vine imediat după linia dreaptă de mare viteză (pe bune, cam așa se întâmplă pe oricare alt circuit), unde partea din față a mașinii are tendința să se ridice și să piardă aderența, apărînd riscul subvirării.

Lewis Hamilton spune că circuitul este în mare parte unul rapid cu doar câteva curbe lente și o grămadă de curbe de viteză medie și mare. Dar trebuie să mai ținem cont și de vremea care vine cu temperaturi mari, ce pun multă presiune atât pe mașini, cât și pe piloți.

Lăsînd Malaezia în urmă, abia așteptăm să-i vedem pe Lewis și pe Nico gata de următoarea cursă, care va avea loc în China. Suntem convinși că acum, mai mult ca niciodată, le este sete de victorii, după ce Vettel de la Ferrari a reușit să-i depășească pe circuitul de la Sepang. Dar această întorsătură face totul să pară și mai interesant, pentru că nimănui nu-i place o cursă cu un singur cal – un pic de suspans și de dramatism n-a omorât pe nimeni.

 

Comentati?

Your email address will not be published.