Ce nebunie ar fi! Valentino Rossi în locul lui Nico Rosberg la Mercedes?

,
1.29K 0

Legenda din Moto GP, Valentino Rossi, ar putea da motocicleta pe un monopost de Formula 1! Șeful Mercedes-AMG PETRONAS Toto Wolff l-a invitat deja la un test cu un monopost de Formula 1, iar Rossi a părut încântat de idee: “Cum aș putea să refuz?”

Valentino Rossi este fan Ferrari de ani buni, dar italianul în vârstă de 37 de ani spune că oferta de la Mercedes este o șansă unică pe care nu o poate refuza. Ba mai mult, amicul său Nico Rosberg i-ar fi spus lui Toto Wolff că Rossi ar fi o prezență benefică în cadrul echipei.

Septuplu campion mondial în Moto GP, Rossi nu este strain de monoposturile de Formula 1. A condus deja un Ferrari la Maranello, în 2004 și în 2008, iar timpii reușiți de acesta au fost decenți.

Sunt conștient că sportul în care activez trebuie să fie un spectacol,” a declarat Toto Wolff pentru Gazzetta dello Sport, spunând, mai în glumă, mai în serios, că Nico Rosberg poate fi înlocuit de Valentino Rossi. “Chiar aș vrea să văd e poate Rossi să facă la volanul unuia dintre monoposturile noastre.

Cum să nu încerc un Mercedes dacă sunt invitat să o fac? Ar fi aproape imposibil să spun nu”, a fost replica lui Rossi.

Mercedes-AMG PETRONAS stă pe o bombă cu ceas de când campionul mondial Nico Rosberg a cutremurat lumea sporturilor cu motor anunțând că se retrage la doar două zile după ce a luat titlul. Cu numai trei luni până la reluarea competiției și cu foarte puțin timp rămas înainte de debutul testelor, echipa care are trei titluri consecutive la Constructori încă nu a găsit un pilot care să-i țină companie lui Lewis Hamilton în 2017.

Comentati?

Your email address will not be published.