3G: GLA 45 AMG la Geneva

,
1.69K 0

Un GLA 45 AMG de un alb strălucitor pornește într-o călătorie spre Geneva. O aventură care începe din Olanda. Roțile de 20 de inci aleargă către destinație.

Dar se întunecă deja, iar echipa stelei în trei colțuri se oprește undeva în puștiu, la Hotelul Öschberghof din orășelul german Donaueschingen, acolo de unde izvorăște Dunărea. Dimineața, se trezesc surprinși să vadă un peisaj îmbrăcat în alb. Norocul lor că mașina are jante negre, altfel, ar fi fost o provocare pe cinste să o găsească în zăpada care strălucește de abia pot ține ochii deschiși.

GLA 45 AMG in Geneva 5

1000 de kilometri mai târziu, mașina și pasagerii ajung cu bine la Geneva. Decid să se îndrepte spre Carouge, o suburbie a Genevei, atestată pentru prima oară în Evul Mediu, acum mai bine de 1000 de ani. Trecutul istoric cu origini în vechea Sardinie este prezent la tot pasul, în fiecare clădire, în fiecare străduță pietruită, în magazinele de antichități.

GLA 45 AMG in Geneva 3

Din Carouge, mașina pornește spre centrul Genevei, trecînd pe lângă obiective turistice cum ar fi clădirea Națiunilor Unite, Palatul Națiunilor și Batiment de Forces-Motrices, o fostă uzină transformată într-o impresionantă sală de spectacole. Catedrala Sfântul Petru, construită în secolul al VIII-lea, le atrage atenția călătorilor. GLA 45 AMG se potrivește perfect în acest peisaj de nou și vechi.

GLA 45 AMG in Geneva 4

Echipa Mercedes-Benz păstrează pentru final ce este mai interesant. Lacul Geneva radiază sub soarele de primăvară, reflectînd vârfurile muntoasă într-un cadru ideal. Apoi călătorii pornesc iar la drum. De data aceasta, spre casă, înapoi în Olanda.

Comentati?

Your email address will not be published.