Vă dezvăluim noul Mercedes-Benz GLC Coupe (spionaj)

,
1.85K 0

Vă dezvăluim Mercedes-Benz GLC Coupe, surprins pentru prima oară în versiunea de serie. Cele mai recente fotografii spion.

Programat să i se alăture fratelui GLC recent lansat în fruntea clasei medii a SUV-urilor premium, aceasta este, în mare, versiunea conceptului cu nume similar dezvăluit anul acesta la salonul auto de la Shanghai.

Din profil, GLC-ul nu poate fi confundat cu nimic altceva decât cu un veritabil SUV coupe, cu tot cu acoperișul alungit care curge fluent spre spatele frumos sculptat. În stilul C-Class Coupe, design-ul stopurilor imită linia celor de la S-Class Coupe cu cele două benzi superioare cu tehnologie LED, care joacă rolul semnalizatoarelor.

glc-coupe-4

Mercedes-Benz GLC Coupe nu vine cu vreun as surprinzător în mânecă din punct de vedere tehnic. Programat să moștenească platforma folosită și de SUV-ul standard GLC și de C-Class, acesta prezintă și o gamă de motorizare identică. Pentru început, GLC Coupe va fi disponibil cu unități de putere cu patru și șase cilindri pe benzină și pe motorină.

De asemenea, o versiune plug-in hybrid este rezervată noului GLC Coupe. Puterea noului GLC Coupe 350 e va fi furnizată de ceea ce este, în esență, același sistem de propulsie folosit și de versiunea eco C-Class: un motor turbo de 2 litri cu 211 CP combinat cu un motor electric de 60 kW, pentru o autonomie electrică de 30 de kilometri.

Sursă foto: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.