Simulări digitale cu Baby CLS ne fac să visăm la un rival pentru BMW Seria 4 GC

,
1.98K 0

Baby CLS. O idee genială. La asta s-a gândit și magicianul digital Theophilus Chin, oferindu-ne prima imagine a ceea ce ar putea fi Coupe-ul cu patru uși C-Class.

Perspectiva interesantă a unui nou Mercedes superb, pregătit să rivalizeze cu Seria 4 Gran Coupe de la BMW, ar trebui privit, bineînțeles, cu oarecare reținere. Dar este aceasta încă o afirmație nefondată? Nu, nu este. Până la urmă, Mercedes-Benz primește credit pentru inventarea segmentului coupe-urilor cu patru uși, CLS-ul fiind avangardistul în 2004.

Deși încă nu a fost confirmat oficial, un C-Class Coupe cu patru uși este viitorul pas logic, în contextul expansiunii gamei C-Class, după lansarea modelului coupe și debutul iminent al fratelui său Cabrio.

baby-cls-1

Platforma MRA cu tracțiune spate și gama de motorizare prezentă, la ora actuală, la familia C-Class, va fi moștenită de către noul model fără schimbări semnificative. Acest lucru înseamnă că viitorul (teoretic) C-Class Coupe cu patru uși va veni cu motoare pe benzină și pe motorină cu patru și șase cilindri, iar senzaționala versiune Mercedes-AMG C 63 va străluci în vârful gamei.

Și dacă vă întrebați cum ar arăta un C-Class Coupe cu patru uși, Theophilus Chin tocmai ne-a oferit un răspuns. Simulat pentru bucuria ochilor dumneavoastră este nimeni altul decât baby CLS, însoțit de elemente de design inspirate de C-Class Coupe, avînd însă o personalitate proprie.

baby-cls-3În comparație cu CLS, celebrul designer grafic a considerat de cuviință să adauge un al treilea geam lateral, conferind vigoare întregului profil al vehiculului, care, cu siguranță, își depășește fratele mai mare fără drept de apel, în ceea ce privește ținuta de drum. Bineînțeles, această simulare nu este decât rodul imaginației unui designer grafic talentat, așa că nu vom trage concluzii pripite, înainte de a vedea adevăratul C-Class Coupe cu patru uși configurat de Mercedes. Asta dacă vom avea vreodată șansa să o facem.

Sursă foto: theophiluschin.com

Comentati?

Your email address will not be published.